На великі екрани виходить фільм про Назарія Яремчука. Стало відомо, які зірки відмовилися від зйомок

8 серпня у прокат вийде документальна стрічка про видатного українського співака Назарія Яремчука «Яремчук: Незрівнянний світ краси»
фото з відкритих джерел

Продюсер фільму: «Ми зустрічалися з синами Яремчука, пропрацьовували історію. Звісно, хотіли їх зняти у фільмі, але вони відмовилися. Чому відмовилися – це питання більше до них»

Сини легендарного українського співака Назарія Яремчука відмовилися від зйомок у фільмі, присвяченому творчості їхнього батька «Яремчук: Незрівнянний світ краси». Про це повідомив продюсер фільму Максим Сердюк.

Окрім Назарія Яремчука-молодшого та його брата Дмитра Яремчука від участі у створенні фільму відмовилися народні артисти Василь Зінкевич та Левко Дутковський, який помер недавно. Нагадаємо, Дутковський –  легендарний засновник ансамблю «Смерічка», в якому у 70-ті починали свою творчу кар'єру Яремчук та Зінкевич.

У ефірі програми радіо Культура продюсер Сердюк розповів, що команда, яка працювала над створенням документальної картини, зверталася до синів Яремчука з пропозицією співпраці, але отримала відмову. «Наша команда зверталася до синів Яремчука на початку. Разом з Марією (Марія Яремчук – донька Назарія Яремчука від другого шлюбу, яка є також продюсеркою проєкту – «Главком») спілкувалися з ними», – сказав продюсер фільму.

За словами Сердюка, зазвичай, коли започатковується новий проєкт, команда спілкується з великою кількістю людей, навіть з тими, хто не буде брати участь у зйомках.

«Ми зустрічалися з синами Яремчука, пропрацьовували історію. Звісно, хотіли їх зняти у фільмі, але вони відмовилися. Чому відмовилися – це питання більше до них.  Але історія, яку ми зробили, від того не змінилася. Я думаю, якою вона була, такою вона і залишилася, але без участі синів Яремчука», – додав продюсер картини.

Донька співака Назарія Яремчука, Маоія Яремчук, у картині «Яремчук: Незрівнянний світ краси»
Донька співака Назарія Яремчука, Маоія Яремчук, у картині «Яремчук: Незрівнянний світ краси»
фото з відкритих джерел

Документальна стрічка про видатного українського співака Назарія Яремчука «Яремчук: Незрівнянний світ краси» вийде у прокат 8 серпня. Режисером фільму є Артем Григорян, продюсером – Максим Сердюк. Ініціаторка фільму та виконавча продюсерка – донька співака Марія Яремчук.

Стрічка розповідає історію першої української попзірки. У ній – перемога Назарія Яремчука на конкурсі «Пісня – 71» з хітом «Червона рута», загибель Володимира Івасюка, переслідування співака Комітетом державної безпеки СРСР, його виступи у Чорнобилі та Афганістані та, звісно, особисте життя. Через спогади близьких, особистий щоденник і ексклюзивні хроніки фільм висвітлює біографію Назарія та його шлях до міжнародної слави.

Фільм складається з історій від дружини артиста Дарини Яремчук та доньки Марії Яремчук, колег, а також дослідження його культурного внеску музичними експертами. У фільмі вперше звучать уривки з особистих щоденників артиста, які режисер стрічки Артем Григорян використав як закадровий голос.

Назарій Яремчук – учасник ансамблю «Смерічка», Народний артист УРСР. Співак народився у Вижниці, Чернівецької області. Яремчук відомий виконанням українських пісень «Червона Рута», «Водограй», «Смерекова хата», «Гай зелений гай».

Нагадаємо, українська співачка Марія Яремчук розповіла, що ніколи не спілкувалася зі своїм зведеним братом народним артистом Дмитром Яремчуком. Про це вона написала в Instagram після того, як Дмитро звинуватив сестру у тому, що вона не відповіла йому на привітання із народженням дитини. Марія Яремчук прокоментувала цю ситуацію:

«Не відповіла йому в вайбері (я навіть не бачила, бо вайбером майже не користуюсь) і, бачте, не привітала його, коли в нього народжувалися діти. Звідки я мала знати про це, Дімо? Ми не спілкувалися ніколи! Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна...».

Зауважимо, що Марія Яремчук має двох зведених братів народних артистів України Дмитра та Назарія (молодший) Яремчуків. Сини Назарія Яремчука від першого шлюбу, а донька від другого.

Раніше повідомлялося, що минулого року Марія Яремчук заспівала в Ліверпулі композицію свого батька, Назарія Яремчука, «Родина». Раніше також нащадки відомого співака Назарія Яремчука виконали його легендарну пісню «Родина». Хіт заспівали під час концерту, присвяченому 70-річчю артиста, який відбувся наприкінці листопада у Києві.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: