Олександр Пономарьов зізнався, що породичався з Марією Яремчук

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук
фото: Марія Яремчук, Facebook

Олександр Пономарьов: «Марічка запросила мене стати хрещеним. І я став хрещеним її дитини»

Народний артист України Олександр Пономарьов вперше прокоментував чутки про те, що співачка Марія Яремчук народила від нього дитину. Про це стало відомо з інтерв’ю виконавця ЖВЛ.

Після того, як cтало відомо, що Марія Яремчук народила сина, у мережі почали з’являтися чутки, що батьком її дитини є співак Олександр Пономарьов.

Зі слів Олександра, йому навіть незручно реагувати на ці необгрунтовані плітки.

«Цікаво, що батьком став, а п'ять років Марічку не бачив. А стільки почув про себе нового! Я навіть не знаю, як на це реагувати, мені незручно. Навіть перед новим чоловіком Марічки. Вона дуже гарна дівчина. Я знаю, як вона пише, читав її вірші, ці вірші дуже глибокі, це не проста поезія. Для мене це рівень Ліни Костенко», – каже співак.

Проте, доля правди у чутках таки є – завдяки новонародженому сину Марія Яремчук породичалася з Пономарьовим, запросивши його стати хрещеним батьком. 

«Більше скажу, Марічка запросила мене стати хрещеним. І я став хрещеним її дитини», – зізнався артист.

Зауважимо, що інформація про вагітнісь Марії Яремчук з'явилася ще у травні. У червні з'явилися чутки про народження первістка, однак Марія Яремчук ніяк не коментувала ці події.

Вже у липні співачка підтвердила, що стала мамою і звинуватила працівників лікарні, в якій вона народжувала, в розсекречені особистих даних. Тоді ж Марія Яремчук вперше спростувала чутки, що батьком її дитини є співак Олександр Пономарьов.

Читайте також: Марія Яремчук, яка таємно народила первістка, вперше розповіла про материнство

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: