Шукають «українське порно». Що дивилися українці на PornHub у 2022 році

Найпалкіші прихильники ресурсу для дорослих живуть у США, Великій Британії, Франції, Японії та Мексиці
фото з відкритих джерел

Україна на 15-му місці рейтингу країн, жителі якої найчастіше дивляться відео на сервісі

Ресурс PornHub традиційно презентував підсумки року. Найпалкіші прихильники ресурсу для дорослих живуть у США, Великій Британії, Франції, Японії та Мексиці. Українці втратили дві позиції в рейтингу. Однак не залишили топ-20 країн, опинившись на 15-му місці рейтингу країн, жителі якої найчастіше дивляться відео на сервісі.

Згідно з оприлюдненою статистикою, серед запитів, які українці шукали на PornHub найбільше, – «лесбійки», «мілфи», «аніме» та «жорсткий». Запит «російське домашнє порно», який був топовим у 2021 році, втратив у рейтингу шість сходинок. Українці почали шанувати своє – запит «українське порно» виріс на 84 позиції і замкнув топ-5.

В списку найпопулярніших порнозірок лідирує актриса єврейсько-українського походження Абелла Денджер, на другому місці – американка Лана Роудс, а на третьому – австралійка Анджела Вайт. Водночас в Україні найпопулярнішою порноактрисою виявилася росіянка, яка відома під псевдонімом Eva Elfie, хоча ще торік вона була на другій сходинці за популярністю.

Крім того, Україна – єдина країна із топ-20, у якій категорія «Реаліті» є найпопулярнішою, за нею йдуть «Секс утрьох» і «Мілфи».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: