Ще одна відома сім'я не пройшла випробування війною

Зайцев та Богдан мають синів-близнюків
фото з відкритих джерел

Дизайнер Тетяна Богдан та ресторатор Валерій Зайцев оголосили, що розлучаються

Ще одна відома пара не пройшла випробування війною. Ресторатор Валерій Зайцев та дизайнер Тетяна Богдан розлучаються. Про це Зайцева написала на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tatyana Bohdan (@tattybohdan)

Тетяна Богдан опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм спільне фото із маленькими синами. У коментарі до світлини вона подякувала Валерію Зайцеву за дітей: ««Моя сім'я, як багато інших українських сімей, не пройшла випробування війною. Дякую за дітей». У шлюбі Зайцева та Богдан народилися двоє близнюків – Данило і Дамір. Також Тетяна має старшого сина від попередніх стосунків Богдана.

Подружжя разом з 2017 року. В інтерв'ю журналістам Валерій розповідав, що вже на п’ятій хвилині знайомства Тетяною зрозумів, що ця дівчина стане його дружиною. Зайцев розповідав, що у нього з Богдан дуже багато спільного: «Що нас могло поєднувати в перші п'ять хвилин? Нічого. Це відбувається усередині нас. Люди або вирішують, що їм добре, і вони хочуть бути разом, чи ні. Ще ми любимо стейк та вино, збігів дуже багато».

Раніше «Главком» писав, що з початком повномасштабного вторгнення про розлучення повідомили музиканти Надя Дорофєєва та Володимир Дантес. А слідом за ними ресторатори Михайло та Даша Кацуріни.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: