Розкрита головна інтрига продовження серіалу «Секс і місто»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Сара Джесіка Паркер опублікувала романтичний кадр із Джоном Корбеттом

Персонажі Сари Джесіки Паркер та Джона Корбетта (Керрі Бредшоу та Ейдан Шоу), ймовірно, возз'єднаються у новому сезоні «І просто так», продовженні «Секс і місто». На глядачів чекає як мінімум поцілунок колишніх коханих.

Актриса опублікувала романтичний кадр із Джоном Корбеттом у своєму Інстаграм, що буквально звело з розуму шанувальників легендарного серіалу, адже персонаж Корбетта Ейдан вважається одним із найяскравіших і найпозитивніших героїв.

На фото актори пристрасно цілуються на тлі вулиць Нью-Йорка. Тим часом у коментарях почали обговорювати можливе возз'єднання екранної пари. «Ні-ні», – прокоментувала Гвінет Пелтроу. «Будь ласка, не грайте з нашими емоціями цього четверга», – додала актриса Олена Уейт.

Сара Джессіка Паркер розповідала в інтерв'ю виданню Extra, що Джон Корбетт був дуже радий пропозиції повернутися в проект: «Він приносить багато радості. Він якась неймовірно щаслива людина і так радий повернутися». Ще одним підтвердженням повернення любовної лінії між героями стали фотографії на ганку будинку Бредшоу у Нью-Йорку. За сюжетом актори повернулися на таксі після романтичного побачення та поцілувалися.

Яскрава сюжетна лінія між Керрі та Ейданом була основою третього сезону «Сексу і міста». Пара познайомилася у меблевому магазині та швидко зблизилася. Ейдан був готовий з'їхатися і одружитися з письменницею. Але через ревнощі Ейдану, зрад Керрі з Містером Бігом і неготовність вийти заміж наприкінці сезону вони розлучилися. Ейдан був одним із значних героїв для глядачів – багато шанувальників шоу вважали, що він підходить Керрі більше, ніж Містер Біг. Ейдана називали гарним, дбайливим і творчим чоловіком, готовим заради Керрі на все.

Читайте також: Настя Каменських вперше за довгий час вийшла на зв’язок та приголомшила новиною

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: