Російський блогер-мільйонник обіцяє передати $100 тисяч на ЗСУ

Після пережитого у вʼязниці Лєбєдєв заявив, що до кінця життя боротиметься з російським режимом
фото з відкритих джерел

Його два тижні катували та били російські силовики з МВС

Російський блогер Некоглай (справжнє імʼя – Микола Лєбєдєв), на якого підписані мільйони  користувачів, пообіцяв передати $100 тисяч на ЗСУ. До цього його два тижні катували та били російські силовики з МВС, які заарештували хлопця за жартівливу пародію в соцмережі.

Нагадаємо, блогер Некоглай виклав свою версію відео про російського солдата, котрий, перебуваючи в окопі та під обстрілом, відкидав бомби, які скидали на нього з коптера. Некоглай повторив його трюк – тільки перебуваючи вдома та на килимі. Згодом один з російських депутатів звернувся в прокуратуру з вимогою перевірити Миколу, бо той «знущається з солдата армії Росії». Блогера затримали.

Після пережитого у вʼязниці Лєбєдєв заявив, що до кінця життя боротиметься з російським режимом: «Я пережив два тижні тортур з боку Російської Федерації. За що? За вигадану ними причину. Після цього я, очевидно, говоритиму про політику. Я говоритиму про політику до кінця життя. Я буду до кінця життя ворогом російського режиму. Вже буквально цього тижня я відправлю понад 100 тисяч доларів ЗСУ. Я куплю 10 дронів, приїду в Україну та зніму на відео, як я особисто в руки ЗСУ передаю ці дрони», – розповів блогер під час одного зі стрімів.

Некоглай – російськомовний стрімер, хіп-хоп-виконавець та відеоблогер. Він набув популярності у 2016 році, коли, зареєструвавшись у сервісі Twitch, став проводити ігрові стрими. До грудня 2021 року на своєму каналі на Twitch Некоглай досяг рекорду за кількістю глядачів серед російськомовних стримерів. Кількість передплатників Некоглая у TikTok перевищує 9,5 млн осіб. У 2021 році блогер посів дев'яте місце у рейтингу найпопулярніших стримерів світу. Зараз Микола Лєбєдєв перебуває на території Молдови, де народився та виріс.

Читайте також: Ірина Білик презентувала нову пісню українською: шанувальники в захваті

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: