Зірка серіалу «Гра престолів» засвітився в київській паляничній (відео)

Джек планує низку зустрічей з українцями
Фото: Телеграф

Актор отримав від українців прапор України з підписом головнокомандувача ЗСУ Залужного

В Києві гостює знаменитий ірландський актор Джек Глісон, відомий світу як Джоффрі з серіалу «Гра престолів». Джек планує низку зустрічей з українцями, участь у благодійних зборах та візити до столичних театрів.

Журналісти «Телеграфу» зафільмували сніданок знаменитості у столичній паляничній «Захисник». Як повідомляє видання, там Джек Глісон поспілкувався з військовими, поїв бургерів із картоплею, отримав у подарунок вишиванку та прапор України з підписом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Окрім військових, у заході взяли участь журналістка та автор проекту інтонаційного реабілітаційного хабу «Захисник» для військових, які отримали ампутації, Ганна Максимчук, відомий блогер Олег Машуковський, модель Крістіна Столока.

Раніше «Главком» писав, що актор приїде в Київ не з порожніми руками. До України актор дістався пікапом, який вони з друзями переганяють для ЗСУ.

«Джек буде в Україні три-чотири дні, і мені дуже хочеться розпитати, якими саме акторськими техніками він користувався, як він працює – від себе чи йде за режисером, це справді дуже цікаво, але припускаю, що йому подібні питання ставили дуже багато разів, тож не знаю, чи наважусь, – написала українська режисерка Катерина Чепура, яка першою проанонсувала візит актора в Україну. – Але мій пост про те, наскільки це круто, що людина, яка до України не має жодного стосунку, вирішила приїхати сюди і підтримати нас».

Читайте також: Американка зняла Tiktok про батька-письменника: і його книга стала бестселером

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: