Джордж Клуні у порваному халаті рекламує каву

фото з відкритих джерел

Реклама кави Nespresso, в якій Клуні знімається вже 20 років, принесла актору вже близько $40 млн.

Голлівудський актор, продюсер та бізнесмен Джордж Клуні знявся в комедійній рекламі кави Nespresso, обличчям бренду якої працює вже багато років.  

У кадрі Клуні з'являється у піжамі, домашніх капцях та халаті. По сюжету до нього в гості приходить товариш, і чоловіки збираються випити кави, проте виявляється, що у Клуні залишилася лише одна капсула кави для кавоварки. Далі слідує епічне протистояння, яке закінчується вельми несподівано. Наприкінці ролика Клуні з'являється в порваному на плечі халаті.

Реклама кави Nespresso, в якій Клуні знімається вже 20 років, принесла актору близько $40 млн. Однак це не самий найбільший прибуток, який він отримав. Кілька років тому Клуні та його компаньйони продали компанію з виробництва текіли Casamigos за $1 млрд. А одного разу, як розповідав актор у інтерв'ю, він відмовився від гонорару $35 млн за один день роботи.

Зйомки в рекламі аерокомпанії мали тривати всього день, але акторові здалося неетичним зв'язуватися із замовниками: «Авіакомпанія була пов'язана з країною, яка, хоч і є союзником, іноді сумнівна, і тому я подумав: «Ну, якщо це забере у мене хвилину сну, це не варто».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: