Путч Пригожина. Кіркоров захопився «тверезістю» Путіна

Співак-путініст уявив себе експертом
фото з відкритих джерел

Кіркоров, який уявив себе експертом, назвав путч «першим в історії безкровним бунтом» та «уроком для Заходу»

Російські артисти продовжують відпрацьовувати кошти, влиті Кремлем. Філіп Кіркоров, який підтримує путінський кривавий режим, на своїй сторінці в Instagram видав нову порцію маячні. Думки виконавця стосуються заколоту ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина.

Путч Пригожина. Кіркоров захопився «тверезістю» Путіна фото 1

Колона найманців рухалася на Москву, їм вдалося збити літак та кілька гелікоптерів, зруйнувавши їхні екіпажі. Сам Пригожин стверджував, що напередодні авіація Росії завдала по тиловому табору «вагнерівців» удару, вбивши близько 30 осіб.

Кіркоров, який взяв на себе місію експерта, назвав такі події «першим в історії безкровним бунтом» та «уроком для Заходу».

Путч Пригожина. Кіркоров захопився «тверезістю» Путіна фото 2

«У країни, як у людей, бувають різні настрої. У найскладніші часи виникають різні ілюзії про інший шлях, виникають смути, бродіння. Протягом довгого часу наша країна знаходиться на емоційній межі, всім хочеться викиду, емоцій, перепочинку. Але анархія і заколот – це не панацея», – написав артист.

Виконавець закликав оберігати президента Росії, ставши з ним «єдиним цілим». Також він подякував Путіну і Лукашенку за «тверезість розуму» та за класикою жанру назвав російських окупантів героями.

«Тільки коли в тилу буде все спокійно, коли матері та діти будуть безпеки, наші хлопці, наші герої спокійно без думок про дім можуть займатися безпекою наших людей», – пише пропагандист.

Кіркоров додав, що можливо, події суботи увійдуть в історію як перший безкровний бунт, з якого всі зроблять висновки.

Додамо, що російський артист Філіп Кіркоров, який відкрито підтримує агресивні дії Росії в Україні, здивував своїм сценічним образом. Під час чергового виступу в Росії, де співака вже встигли звинуватити у пропаганді гомосексуалізму, Кіркоров приміряв на себе рожевий образ. 

Нагадаємо, що російський виконавець Філіп Кіркоров, котрий підтримує путінську політику агресії, в інтерв’ю російській пресі поділився «спогадами» в дусі кремлівських методичок про Володимира Зеленського.

Читайте також: Симоньяна Маргарин та Філічпок Кіркоров. Гуморист «Кварталу» записав пародію на Гіркіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: