Невзоров дошкульно висміяв путіністку Доліну за огидний виступ: Бридке видовище

Дитинство та юність виконавиці пройшли в Одесі
фото з відкритих джерел

Журналіст пояснив, чому колисня одеситка так підставляється

Російський журналіст з українським паспортом Олександр Невзоров на своїй сторінці в Інстаграм проаналізував нещодавній виступ співачки Доліної, яка заявила, що світова спільнота відміняє російську культуру, бо «боїться сильної конкуренції».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Невзоров (@nevzorovofficial)

«Видовище винятково бридке. Але! Співоча мумія Доліної не за власним бажанням верзе патріотичну нісенітницю. Тепер п'ять-шість фраз маячні про «велич» і «війну» – це обов'язкова умова, котру висувають усім естрадникам, які бажають продовжувати «концертну діяльність», – заявив Невзоров.

Журналіст зазначив, що інакше виконавців позбавлять їхніх матеріальних благ. Крім того, журналіст зауважив, що крики про «прокляту війну», про «зап'ятого диктатора» і «страшний злочин, який скоїла Росія», будуть такими ж несамовитими, як і сьогоднішні кричалки про «велич» і «священну місію».

«Мумія Доліної знає, що якщо вона їх не скаже, то в неї і саркофаг відберуть, і з піраміди нафіг винесуть. Тому й розпинається, як усі шамани-лепси-газманови. Мине трохи часу, і ми побачимо скиглення каяття й почуємо від артистів голосіння про «лихих чекістів», які змушували їх публічно верзти нісенітницю зі сцен і з телевізорів», – запевнив він.

Раніше «Главком» писав, що колишня одеситка Лариса Доліна, яка активно підтримує кремлівську політику щодо України та їздить з пропагандистськими виступами по окупованих українських територіях, «сіла в калюжу» через безграмотність. Співачка вирішила в одному постів у соцмережі блиснути знаннями російської мови, але щось пішло не так: безграмотно написала деякі слова. Проте прислухатися до зауважень ура-патріотка не забажала. Артистка почала сваритися зі своїм (сподіваємося, нині колишнім) шанувальником.

Читайте також: Гори спокійно, русня! Melovin переспівав відому пісню Пугачової

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: