Принцеса Уельська зіграла у регбі (відео)

Кейт неочікувано одягла спортивну форму
фото з відкритих джерел

Кейт Міддлтон неочікувано приєдналася до команди з регбі

Принцеса Уельська нещодавно відвідала місто Мейденхед, де зіграла матч у місцевому клубі з регбі. Зазвичай принцеса з'являється на публіці в стильних костюмах або сукнях, але цього разу вона обрала спортивну форму. Про це пише Daily Mail.

41-річна Кейт зіграла з колишньою зіркою збірної Англії Денні Кера. Вона мала спортивний вигляд у бірюзовій футболці збірної Англії з регбі, темно-синіх джоггерах від Sweaty Betty та блискучих білих кросівках Lululemon. Навіть під час спорту не обійшлося без прикрас, але цього разу принцеса обрала прості сережки від бренду Orelia.

Принцеса Уельська зіграла у регбі (відео) фото 1

Відомо, що Кейт є покровителькою Союзу регбі з 2020 року. Вона взяла цю роль від свого зятя принца Гаррі тоді, коли він відмовився виконувати обов'язки старшого члена королівської сім'ї, переїхавши до США разом зі своєю родиною.

Кейт приєдналася до гравців на полі, а згодом взяла участь у важливих дискусіях у рамках своєї кампанії «Формування нас», розповідаючи місцевим батькам про те, як спортивні клуби можуть бути гарною мережею підтримки для дітей.

Візит Кейт відбувся через те, що Центр раннього дитинства Королівського фонду опублікував статистику, яка свідчить про підвищення поінформованості про важливість розвитку дітей у ранньому віці.

Після тренування принцеса сказала, що з нетерпінням чекає на бесіди протягом дня про батьківство і про те, як спортивні клуби можуть покращити розвиток дітей.

Додамо, що нещодавно принцеса Уельська відвідала музей у центрі британської столиці. Кейт Міддлтон виглядала дуже привабливо в пудровому брючному вбранні.

Читайте також: Дженніфер Еністон замаскувалася, щоб невпізнаною купити в магазині косметику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: