Помер 55-річний російський гуморист Олександр Пономаренко

Дует гумористів перервав гастролі та перестав давати концерти
фото з відкритих джерел

Про хворобу Пономаренко дізнався випадково

Стало відомо, що в Росії помер гуморист Олександр Пономаренко, котрий виступав на сцені з братом-близнюком Валерієм. 55-річний Олександр довгий час боровся з раком шлунка.

Про хворобу Пономаренко дізнався випадково: влітку минулого року йому раптово стало погано після концерту. Гумориста відвезли до лікарні і провели екстрену операцію через виразку, що відкрилася. А потім після повного обстеження приголомшили страшним діагнозом – рак шлунку.

Олександр не одразу наважився розповісти мамі та братові про хворобу, зізнався лише, коли ті стали щось підозрювати. Через лікування дует гумористів перервав гастролі та перестав давати концерти. Пономаренко зробили 10 курсів хіміотерапії, які не допомогли, тому посилили дозу, через що почалися побочки – відмовляли ноги, вилазили виразки на руках.

«На даний момент у мені 55-57 кілограмів, я втратив близько 20 своїх рідних кілограмів, які треба буде відновлювати. Але не можу не скористатися нагодою та поїсти з рук дружини, мені дуже подобається», – сподівався на краще артист.

Читайте також: Кошовий розповів, що написав Зеленському після промови у Конгресі та яку отримав відповідь

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: