Підозрюють росіян. «Антитіла» дивом уникнули трагедії у Парижі через зумисно пошкоджене колесо

фото з відкритих джерел

Колесо відпало в дорозі, мікроавтобус дивом не перекинувся

Виступ гурту «Антитіла»  в Парижі ледве не закінчився трагедією. Завдяки майстерності водія, який віз артистів додому, вдалося уникнути страшної ДТП. Причина інциденту: недоброзичливці викрутили гайки на одному з коліс авто, на якому пересувався колектив.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Колесо відпало в дорозі, мікроавтобус дивом не перекинувся. Про це музиканти розповіли на офіційній сторінці гурту в Інстаграм.

«Не без пригод. Коли тобі під час виступу в Парижі викрутили гайки на колесі турового авто. Коли на швидкісному європейському автобані розгойданим колесом повністю зрізало болти, і колесо, відпавши, зависло на гальмівному диску, нарізаючи металеву стружку. Тільки завдяки майстерності водія мікроавтобус з командою в цей момент не перевернувся, і навіть вдало зупинився до подій, які б мали важкі наслідки. В ці моменти ти розумієш, що пильність під час війни не можна послаблювати ніколи, бо ворог може бути всюди», – зазначили музиканти.

В повідомленні також йдеться про те, що під час огляду машини на СТО було виявлено подряпини при спробі викрутити свіжопофарбовані диски та гайки на колесах. Колектив не знає, хто міг це зробити: небайдужі «шанувальники» чи росіяни, які жили з музикантами в одному готелі.

«Не знаємо, кому «дякувати» – сусідам-москалям в готелі, які можливо прийшли тихенько послухати наш концерт, чи просто небайдужим «прихильниками» нашої діяльності і творчості в Парижі, але головне – що все нормально! Все переживемо!» – додали артисти.

Читайте також: Дружина ексгубернатора Скічка заговорила про розлучення: Можу сама купити собі квіти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: