Оксана Муха розповіла, на що варто звернути увагу, щоб не пропустити рак

Артистка зауважила, що найголовніше – це правильне харчування, здоровий сон та мінімум стресу
фото з відкритих джерел

Співачка зізналася, що досі бореться з раком

Переможниця телешоу «Голос країни-9» Оксана Муха восени вперше зізналася, що вже рік бореться з раком. Про це співачка написала на своїй сторінці в Фейсбук. Нині виконавиця розповіла, що ця боротьба продовжується.

«Мушу сказати, що я ще його не поборола. Я ще продовжую боротися, тому що хвороба ця є дуже підступна», – розповіла Оксана в ефірі телемарафону.

Артистка також порадила шанувальникам не гаяти часу, якщо відчувають якісь негаразди зі здоров’ям. За словами Мухи, чим скоріше виявити рак, тим більше шансів на одужання.

«Наші люди дуже часто чекають на чудо. І якщо вони відчувають щось, що в них не так, вони думають, що це минеться. Найгірше, що вони роблять – втрачають час. Я бажаю кожному вчасного обстеження і не гаяти ані дня, якщо ви відчуєте, що щось змінилося у вашому тілі або ви почуваєтеся не так, як завжди. Якщо прийшла якась втома, незвична для вас, коли ви постійно хочете спати, коли ви весь час не в гуморі, коли вам важко підійматися догори, чи перестала смакувати їжа та, яку ви завжди їли, зверніть на це увагу і знайте, що чим швидше ви звернетеся до лікарів, тим більше у вас шансів. А шанси завжди є», – додала Оксана.

Раніше «Главком» писав, що співачка поділилася, як переживає непростий період у житті. Оксана пише, що було настільки важко, що вона закрилася від світу, від найближчих друзів. І весь цей час шукала в собі сили для боротьби. Артистка пише, що злилась на себе, що мало часу провела з сином та мало дбало про себе. «Зараз я готова розповісти про мій непростий рік. Мій біль. Так гадаю, бо тепер знаю, як це – мати рак. Я пережила, мені переболіло, і тепер знаю, що перемогти – це реально, бо так має бути. Я мушу жити, бо люблю! Майже рік боролась за життя. Це був мій рак. Мій шлях»,  – повідомила Оксана Муха.

Читайте також: Принцеса Таїланду три тижні знаходиться в комі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: