Астаф'єва прокоментувала пропутінські заяви репера Веста: Пасує костюм г#ндона

фото з відкритих джерел

Скандальні заяви музиканта вже отримали засудження з боку суспільства

Американський репер Каньє Вест в ефірі програми InfoWars заявив про симпатії щодо диктаторів Адольфа Гітлера та Володимира Путіна.  Телеведуча Даша Астаф'єва відповіла музиканту.

Репер Каньє Вест зганьбився кількома заявами про прихильність до Гітлера: «Я бачу хороше у Гітлері. Не дозволено відкрито говорити, що ця людина зробила щось хороше, і мені це набридло. Кожна людська істота має щось цінне, що вона привносить у світ. Особливо Гітлер... Хлопець, який винайшов шосе і той самий мікрофон, який я використовую як музикант». Але на цьому Каньє Вест не зупинився і висловився підтримку Путіну, який розпочав війну проти України. «Мені не подобається слово «зло» поруч із словом «нацисти»... Я люблю євреїв, але я також люблю нацистів», – продовжив музикант.

Скандальні заяви музиканта вже отримали засудження з боку суспільства. Також йому відповіла Даша Астаф'єва. Телеведуча висловилась про вбрання Каньє Веста, в якому він прийшов на інтерв'ю –  чорна балаклава, яка закривала обличчя. А також дала пораду з приводу удяганки російським окупантам. «Як Каньє Весту все ж таки пасує костюм г#ндона! Пропоную пігодогам чорні целофанові плащі – стильно і зручно», – написала Даша Астаф'єва.

Раніше «Главком» писав, що блогерка Кім Кардаш'ян таки розлучилася з Каньє Вестом та та вибила з нього рекордні аліменти. Кім та Каньє завершили шлюборозлучний процес, який тривав майже рік Про це повідомляє CNN із посиланням на власне джерело. Колишньому подружжю вдалося в досудовому порядку домовитися про поділ майна та опіку над дітьми.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: