Олег Скрипка розповів, як працює російська пропаганда в Швейцарії

У Цюриху концертам Олега Скрипки сказали «ні»
фото з відкритих джерел

У Швейцарії Олега Скрипку зустріли не дуже привітно

Фронтмен українського гурту Воплі Відоплясова Олег Скрипка розповів, що в швейцарському Цюріху артист нарвався на звинувачення у «підтримці фашизму», а також у місті скасували його концерт.

На своїй сторінці в Instagram Олег Скрипка пояснив, як за межами України, здавалося б, у цивілізованих країнах працює пропаганда Кремля.

«Кремлівська пропаганда працює закордоном, використовуючи гебельсівські методи: чим брутальніше брехня, тим більше у неї вірять. Абсолютно безпідставно мене звинувачують у прихильності до ультранаціоналістичної ідеології, що є абсолютною неправдою. Відтак, не перевіряючи фактів, зарубіжні медіа поширюють цю дезінформацію, що призводить до скасування концерту в Цюріху, Швейцарія. Організовуючи тури під час війни, ми прагнемо не лише підтримувати ЗСУ, але й доносити світовій спільноті, що Україна самобутня країна зі своїми традиціями, своєю культурою і сьогодні вона бореться з озвірілим агресором Росією, що не припиняє ракетні обстріли мирних міст...», – розповів музикант.

Скрипка не приховував інформацію, що його звинувачують в екстремізмі, фашизмі та нацизмі через те, що він сміливо співає «Батько наш Бандера».

«Той факт, що я співаю пісню Батько наш Бандера і прославляю наших героїв і ЗСУ, які боролися і борються проти ворога, який вбивав мільйони наших співвітчизників і руйнує наші міста, виявляється ми не маємо морального права це робити… Україна, яка сотні років ні на кого не нападала, але захищається, виявляється, ми тут фашисти та націоналісти через те, що ми захищаємося», – підкреслив  музикант.

Раніше лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка повідомляв у своїй соцмережі обурливу новину: у Німеччині почали активно скасовувати виступи гурту. За словами Скрипка, росіяни роблять все для того, аби колектив не міг виступати.

Додамо, що Олег Скрипка на своїй сторінці в соцмережі розповів, на що його надихнула поїздка на один з українських курортів.

Читайте також: Олег Скрипка розповів, як українці мали б реагувати на артистів, які «перевзулися»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: