Олег Скрипка несподівано звернувся до українців з курорту

Скрипка: Наскільки різниться рай тут і пекло там
фото з відкритих джерел

Під час війни артист дає благодійні концерти та воює на «зеленому фронті»

Лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка на своїй сторінці в соцмережі розповів, на що його надихнула поїздка на один з українських курортів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олег Скрипка 🇺🇦 RockStar #1 🎤🎸🎺 (@o.skrypka)

Як відомо, під час повномасштабної війни в Україні не тільки дає благодійні концерти, але й воює на своєму «зеленому фронті». В урочищі Чизай Скрипка вирощує виноградники для виробництва вина власної торгової марки.

«Давно не бачились, багато води утекло. А я з вами хочу поділитися поточними подіями. Зараз початок травня, всі ми розуміємо, що зараз відбувається. Ми чекаємо, чекаємо і віримо що скоро відбудуться події, а в мене зараз такі події. Я приїхав на Закарпаття, доглянув виноградники, треба ж готуватися до Перемоги, чимось святкувати нашу Перемогу. Виноградники слава Богу в порядку. Моє вино теж воює, воно просто розриває всі аукціони. Ми збираємо кошти для військових. І зібрали допомоги тільки на вині вже приблизно 200 000$», – каже Олег.

«Я зараз знаходжусь в Косино, зустрів тут військових. Це термальний курорт, який створили неймовірні люди. Це рай на нашій українській землі. Я хотів би, щоб вся Україна така була, процвітаюча, шляхетна і здорова. Зустрів пана полковника, він з фронту, з передової. І каже, наскільки різниться рай тут і пекло там. Ми з ним поговорили і в мене є така ідея створити Центр Реабілітації для військових. Щоб ви порадили, які методи нашим хлопцям, нашим побратимам могли допомогти повернутися до нашого звичайного цивільного життя? Води, психологічна допомога, працевлаштування? Такі в мене зараз думки. Зараз повертаюсь до Києва, ще поїдемо до наших хлопців пограємо та поспіваємо».

Читайте також: Киянка, яка представляла Україну на «Міс Світу», заявила, що Росію перемогти неможливо

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: