Зрадниця Оксана Байрак, яка втекла до РФ, раптом заявила про повернення до Одеси

Оксана Байрак замовчує правду про війну в Україні
фото: Оксана Байрак/Instagram

Зрадниця опублікувала допис із геолокацією Одеси

Режисерка Оксана Байрак, яка після початку повномасштабного вторгнення втекла до Росії, заявила, що нібито повернулася до Одеси. Допис про це вона опублікувала 19 грудня на своїй сторінці в Instagram.

Раніше зрадниця заявляла, що збирається повернутись до Одеси після втечі в РФ, через що нарвалася на обурення українців. Після цього Байрак опублікувала пост із геолокацією Odessa Black Sea і прикріпила скриншот новини, де її називають зрадницею і кажуть, що вона мріє повернутися в Україну.

«З привітом з Одеси – ваша Оксана Байрак. Подруга сьогодні показала цей опус. Посміялися від душі, сидячи в ресторанчику», – підписала утікачка.

Крім того, вона привітала підписників зі святом Миколая, який вона досі святкує 19 грудня, разом із Росією.

Допис Оксани Байрак за 19 грудня, який вона видалила
Допис Оксани Байрак за 19 грудня, який вона видалила
фото: скриншот

Незабаром Байрак раптом видалила цей пост.

Чи справді зрадниця повернулася в Україну і коли це сталося – наразі невідомо.

Нагадаємо, що скандальна українська режисерка Оксана Байрак, яка втекла до Росії, змінила ім'я та знімає серіал для пропагандистського російського каналу.

Зазначимо, що Оксана Байрак замовчує правду про війну в Україні й жодного разу не засудила воєнних злочинів РФ. Вона втекла до Росії та зізналася в коханні рідному місту диктатора Путіна.

Також режисерка підтримувала путіністку Сніжану Єгорову, колаборантку Оксану Марченко і виступала проти заборони російському актору Дмитру Харатьяну перетинати кордон України (той відвідував Крим після анексії). Крім того, Байрак заявляла, що народилася не в Україні, а в СРСР, ба більше, це, за її словами, чи не головне щастя для неї.

Раніше Байрак називала росіян «братським народом», а винуватцями війни – українців.

Читайте також: Лобода оскандалилася цинічною заявою про російську мову в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: