Названа найсексуальніша жінка у світі: відверті фото

фото з відкритих джерел

Модель plus size очолила список найсексуальніших жінок світу

Американський чоловічий журнал Maxim назвав найсексуальнішу жінку року. Залишивши позаду себе Марго Роббі та Ану де Армас, на п'єдестал зійшла модель плюс-сайз Ешлі Грем. На правах лідера списку Maxim Hot 100 35-річна мати трьох дітей з'явилася на обкладинці свіжого номера журналу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от MAXIM (@maximmag)

Редактори видання назвали Ешлі «королевою форми» і зняли гарячу фотосесію з нею.

Ешлі заявила в інтерв'ю, що не бачить нічого надсексуального у своїй фігурі. Мовляв, її тіло, як і в усіх інших, «завжди змінюється» та «завжди розвивається». «Вперше, коли я була на обкладинці Maxim, у мене не було дітей, а цього разу у мене троє малюків», – розповіла вона глянцю. Крім близнюків Романа та Малахи, модель має трирічного сина Ісаака. «Після того, як я побачила, що моє тіло так сильно змінилося після всіх пологів, мені важко усвідомити, що я приймаю своє тіло, і наскільки новим та іншим воно виглядає. Так що дякую, Maxim!» – зізналася найсексуальніша жінка року на сторінках видання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Раніше «Главком» писав, що супермодель Ешлі Грем вразила одкровенням: заради неї чоловік наважився на стерилізацію. На такий крок, за словами Грем, Джастін пішов через страх втратити кохану. В деньі, коли в пари народилися близнюки Малаки та Роман, Ешлі мало не померла від крововтрати.

Читайте також: Дружина відомого українського музиканта засвітилася на Московському кінофестивалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: