Супермодель Ешлі Грем вразила одкровенням: заради неї чоловік наважився на стерилізацію

На такий крок, за словами Грем, Джастін пішов через страх втратити кохану
фото з відкритих джерел

Пара виховує трьох синів

35-річна супермодель та прихильниця бодіпозитиву Ешлі Грем у підкасті Milk Drunk вдалася до несподіваного одкровення. На запитання ведучої, чи хоче Ешлі народити знову, та відповіла, що спершу їй доведеться знайти нового чоловіка, адже нинішній Джастін більше не може мати дітей. Після народження близнюків він звернувся до хірургів і пройшов процедуру стерилізації.

«Ми перебуваємо в режимі повної вазектомії. Тепер він стріляє холостими. І мені, слава богу, більше не потрібно приймати протизаплідні пігулки», – розповіла модель.

На такий крок, за словами Грем, Джастін пішов через страх втратити кохану. Тієї ночі, коли в пари народилися близнюки Малаки та Роман, Ешлі мало не померла від крововтрати. В особистому есе для Glamour вона описала це так: «Все, що я пам'ятаю, це відчуття легкого дотику моєї щоки. Пізніше я дізналася, що в той момент мене били по щоках, намагаючись привести до тями, а мій чоловік Джастін молився мені у вухо. Я ж бачила темряву і щось схоже на зірки». Крім двох молодших синів, пара виховує старшого сина Ісаака, який з'явився на світ у 2020 році.

Ешлі додала, що хірургічна процедура для чоловіка була простою та безболісною. «Відразу після цього Джастін пішов зі мною за покупками»,  – каже модель.

Читайте також: Селена Гомес пояснила, чому так стрімко набрала зайву вагу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: