Соліст Rаmmstеin Ліндерманн шокував українців кліпом, який знятий у Москві з росіянами

фото з відкритих джерел

Протягом останнього року Тілль Ліндеманн декілька разів піднімав український прапор під час своїх концертів

Лідер німецького гурту Rammstein, Тілль Ліндеманн, раніше публічно висловлював свою підтримку Україні та навіть допомагав біженцям. Однак тепер артист випустив відеокліп, знятий у Москві, разом із росіянами.

Протягом останнього року Тілль Ліндеманн декілька разів піднімав український прапор під час своїх концертів. На початку повномасштабного вторгнення гурт Rammstein скасував концерти в Росії.

Нещодавно соліст німецького гурту випустив музичне відео з росіянами, у якому він разом із російською актрисою Аглаєю Тарасовою зобразив сцени ніжного кохання та пристрасних поцілунків.

Над створенням цього кліпу працювала російська акторка та режисерка Ганна Цуканова-Котт, і їхні імена можна знайти в описі кліпу на YouTube.

Важливо відзначити, що цей кліп був знятий два роки тому, ще до повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Основна локація для зйомок – арена Великого Московського цирку. Усі інші локації також були відзняті в Москві за активної участі росіян.

Дві росіянки, які знялися у відеороботі гурту Rаmmstеin, на сьогодні проживають в Росії та активно сприяють популяризації російської культури. Вони утримуються від висловлення позицій щодо війни в Україні, проте пишаються своєю участю у кліпі з Ліндеманном.

Кліп, який був знятий два роки тому в Москві з росіянами, залишався непублікованим. Причина, яка спонукала лідера рок-гурту показати його зараз, невідома. Попри воєнні події в Україні, він вирішив представити цей кліп глядачам.

Нагадаємо, у березні 2022 року соліст гурту Rammstein здивував своїх фанів з України. Він опублікував знімок в шапці з логотипом українського лейбла Mozgi. Повідомлялося, що тоді Ліндеманн допомагав українським біженцям у Берліні.
 
Також група скасувала тур в РФ, запланований на 2022 рік. На сайті Rammstein було розміщено заяву, в якій артисти розповіли про війну і те, що її влаштували росіяни.
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: