«Найбільш сексуально активна жінка Австралії» розкрила свої заробітки на OnlyFans

Енні Найт завела обліковий запис OnlyFans у 2020 році під час пандемії COVID-19, щоб заробити гроші на початковий внесок для покупки власного будинку
фото з відкритих джерел

Жінка розповіла, що у неї був секс із п'ятьма різними людьми за одну добу, а за рік у неї буває понад 300 статевих партнерів

Зірка OnlyFans Енні Найт розкрила свої мільйонні заробітки. У TikTok вона розповіла, що заробляє понад 150 тис. австралійських доларів (майже 3,5 млн грн) на місяць.

Найт зауважила, що у жовтні її місячний заробіток може сягнути 200 тис. австралійських доларів (понад 4,5 млн грн). «Це перевершує все, про що я коли-небудь мріяла», – зізналася жінка.

Енні Найт
Енні Найт
фото з відкритих джерел

Модель OnlyFans розповіла, що ще у січні заробляла 30 тис. австралійських доларів (майже 700 тис. грн) на місяць. «Тепер я заробляю цю суму приблизно за пів тижня», – підкреслила Найт. При цьому автор контенту для дорослих назвала оманою думку про те, що в Onlyfans легко заробляти гроші. «Я дуже багато працювала ці три роки, я думаю, я досягла такого результату завдяки непохитній вірі в себе», – сказала вона.

Енні Найт – 26 років
Енні Найт – 26 років
фото з відкритих джерел

Раніше жінка розповіла, що її звільнили з роботи після того, як начальник розкрив її таємний підробіток. 26-річна Енні Найт втратила своє місце у компанії після того, як її обліковий запис OnlyFans знайшов роботодавець.

Дівчину звільнили з роботи через її OnlyFans
Дівчину звільнили з роботи через її OnlyFans
фото з відкритих джерел

До слова, Найт назвали «найбільш сексуально активною жінкою Австралії». Вона розповіла, що у неї був секс із п'ятьма різними людьми за одну добу, а за рік у неї буває понад 300 статевих партнерів – як чоловіків, так і жінок.

Енні Найт завела обліковий запис OnlyFans у 2020 році під час пандемії COVID-19, щоб заробити гроші на початковий внесок для покупки власного будинку. Дівчина стверджує, що входить до 0,4% топових моделей платформи.

OnlyFans – компанія, що базується в Лондоні, Англія. Творці контенту запускають на ресурсі послугу платної підписки, що дозволяє налагоджувати стосунки та надавати ексклюзивний контент своїм підписникам або «фанам».

Нагадаємо, Сервіс OnlyFans сплатив 23,3 млн грн податку до бюджету України.

Читайте також: Ексстриптизерка Блек Чайна видалила акаунт на OnlyFans, який приносив їй $240 млн на рік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: