Мухарський у свій ювілей зізнався, що волонтерить, аби не лізти в окоп

За словами Мухарського, він з дружиною зібрав на потреби ЗСУ понад 7 млн грн
фото з відкритих джерел

Скандальний співак перелічив свої гріхи та розповів, чому від нього відмовилися діти

Сьогодні, 14 листопада, український актор, телеведучий, співак та поет-пісняр Антін Мухарський святкує день народження. Йому виповнилося 55 років. З цієї нагоди Мухарський, відомий під сценічним ім'ям Орест Лютий, написав допис про своє життя у Facebook.

Поет зауважив, що і досі не знає до кого себе віднести – розумних чи красивих: «Як вумний, я читав багато книг. Як красивий – мріяв їб*ться. В підсумку до*бався до того, що нині сам пишу книги, а дружина їх видає і продає». Саме на кошти з книг і живе подружжя. Мухарський переконаний, що в Україні таку розкіш можуть собі дозволити одиниці.

«Я ніколи не саджав картоплю. Хоча пропонували... Але ху*шки! Не люблю важку фізичну працю», – наголосив актор.

Мухарський зазначив, що він – платиновий блондин та корінний киянин. За маминою лінією скоріше росіянин, за татовою – конкретний поляк, у підсумку – модерний українець. «Самотужки, за волосся у носі витягнув себе з ж*пи світу – колишнього СРСР», – додав співак.

«Щоб бути «ближче до народу», я інколи удаю з себе простакуватого шоумена, якому з порогу можна заявити: «Хє хє, пісатєль, бл*... Лучше би стіральний порошок рєкламіровал!». Після цих слів у людини починаються проблеми в родині та загострюються хронічні хвороби. Бо в проміжках між ходінням з голою д*пою по Майдану та втюхуванням прального порошку, підробляю мольфаром в міністерстві інфернальних справ. Можу проклясти. Але можу і зцілити», – написав іменинник.

Крім того, Мухарський наголосив, що на війні дуже страшно, тому він волонтерить. «Чого тільки не зробиш, щоб в окоп не лізти. Разом з дружиною зібрали на потреби ЗСУ понад 7 млн грн. Воювати – сцю. Через те дуже морально потерпаю», – поділився поет.

Співак зазначив, що не ходить у церкву, бо там Богом часто приторговують. Натомість Мухарський відчуває себе братом, другом, соратником та колегою Ісуса Христа. «Діти зі мною не спілкуються. Їх у мене п'ятеро! Для одних тато – фашист-бандерівець. Для інших - х*й знає шо...» – написав Мухарський.

«Основний висновок життя – за*бали люди. Але не всі. Люблю собі подібних – колись російськомовних, але тепер українізованих, талановитих, натхненних, тактовних, вихованих, чемних аристократичних людей, з високим інтелектом та гарним почуттям гумору, що культивують велич арійської раси. Відповідальних, самодостатніх громадян, котрі будують нову Україну. Потужну, заможну, креативну, переможну», – зауважив поет.

Також співак розповів про своє дитинство та гріхи, а також наголосив, що любить свою дружину, навіть більше ніж лежати на дивані. 

«А гріхів у мене повно! В дитинстві, як справжній сучасний митець я розписував гівн*м стіни, їв кузьки з носа, крутив суспільству дулі, був піонером-комсомольцем, служив в радянській армії, 13 років працював в театрі російської драми, потім на телеканалі Інтер. Заробляв гроші. Був заможною людиною. У 2012 році за Януковича перевзувся у повітрі, створивши проект Орест Лютий. Все втратив. Кинув жєну умніцу-красавіцу, а з нею 12 позашлюбних дітей (так люди кажуть), завів коханку-малолєтку, став циніком, нациком, шльоциком, тіпа кукуха поєхала, вопщем жєсть, как-то так, атвічаю!» – написав іменинник.

Наприкінці своєї розповіді про життя Мухарський подякував рідним та закликав українців задонатити ЗСУ.

Нагадаємо, Мухарський написав обурливий пост, у якому образив українських жінок: «У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Поет описав більшу частину українок, як недалеких «яжємать», які ненавидять чоловіків.

Згодом чоловік знову втрапив у скандал через свої погляди на жінок – Мухарський розповів, чому «чоловік в Україні – безправна істота. Сировинний придаток до самки». Співак розлого висловив свою думку про жіноцтво в Україні та його роль. Також він пояснив власну позицію про сучасні форми фемінізму, які він вважає західними.

На думку Мухарського, в українській родині головною майже завжди була мати-берегиня – основа усіх соціальних інституцій, а батько – лишень номінальний голова, почесний президент, якого можуть забрати на війну, вбити бандити, звільнити з роботи.

Також поет переконаний, що нема у світі більш фемінізованої країни, ніж Україна, де пересічний чоловік – «розхідний матеріал». До того ж Мухарський не вірить у патріархат, а сексуальні домагання на робочому місці й нерівність у зарплатах вважає міфами, які списані з феміністичних методичок. Також актор торкнувся теми ЛГБТК+ спільноти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: