Мухарський розповів, чому «чоловік в Україні – безправна істота. Сировинний придаток до самки»

Мухарський не вірить у патріархат, а сексуальні домагання на робочому місці й нерівність у зарплатах вважає міфами, які списані з феміністичних методичок
фото з відкритих джерел

«Жінки гучні, галасливі, скандальні... У той час як українські чоловіки здебільшого самітники-мовчуни»

Український актор та телеведучий Антін Мухарський, відомий під сценічним ім'ям Орест Лютий, знову втрапив у скандал через свої погляди на жінок. Він написав обурливий допис про фемінізм у Facebook.

Мухарський розлого висловив свою думку про жіноцтво в Україні та його роль. Також він пояснив власну позицію про сучасні форми фемінізму, які він вважає західними.

«Насправді смішних і штучно культивованих в країні, де умовна Антоніна Іванівна з Золотоноші (кремезна як статуя зі стрийського парку у Львові роботи Корчового) називає умовну Станіславу Лесіївну «х...ньой с зєльонимі волосамі». Дарма, що обидві дами, лишень, протилежні полюси явища ім'я якому український матріархат», – наголосив актор.

Він зазначив, що у 20-му столітті по наших територіях прокотилися чотири війни. Дві світові, дві національно-визвольні. Мільйони войовничих пасіонарних чоловіків загинули, а їхні функції перебирали на себе жінки. На думку Мухарського, в українській родині головною майже завжди була мати-берегиня – основа усіх соціальних інституцій, а батько – лишень номінальний голова, почесний президент, якого можуть забрати на війну, вбити бандити, звільнити з роботи.

«Він може піти кудись вдалечінь за мрією, забухати від тоски (бо дружина з дітьми вигризають мозок), вчинити самогубство, раптово померти від інфаркту-інсульту. Чоловіків в Україні шанують виключно в гробу. Бо живий чоловік – категорія небезпечна та тимчасова. Козак Мамай. Повіявся і шукай вітра в полі. В той час як жінка – категорія вічна. Стабільна константа. Митці її оспівують, фіксують, надихаються. Скільки ви чули пісень про тата чи дідуся? А про маму? Навіть українське воїнство молилося і молиться Божій Матері. Так отож...» – написав телеведучий.

Він також розповів, що у його колекції понад 1500 народних картин 30-60 років минулого століття. І нібито найпопулярніший сюжет «Ховайся Петре з Наталкою, йде мати з качалкою».

«Українська фолк-опера «Запорожець за Дунаєм» містить купу сцен з возвеличенням жіночої агресії та булінгу істот чоловічої статі. Цей спосіб поведінки Одарки (головної героїні опери) як єдиновірний перебрали на себе мільйони українських жінок. І це вже я не кажу про сімейний канон «Кайдашевої сім'ї», за мотивами якої знято геніальний серіал», – висловився Мухарський.

«Жінки гучні, галасливі, скандальні... У той час як українські чоловіки здебільшого самітники-мовчуни. Справжні козаки-характерники. Ну буває, що пере*буть когось з безпорадної люті через знецінення та фізичну агресію з боку матріархальної більшості. Та жити таким недовго. Середня тривалість життя чоловіків в Україні на 15 років менша від жіночої. А у воєнні часи і уявити страшно...» – написав актор.

На його думку, нема у світі більш фемінізованої країни, ніж Україна, де пересічний чоловік – «розхідний матеріал».

«Сировинний придаток до самки. Героїчна, але безправна, мовчазна істота, приречена на моральне та фізичне знищення», – резюмував Мухарський.

Він не вірить у патріархат, а сексуальні домагання на робочому місці й нерівність у зарплатах вважає міфами, які списані з феміністичних методичок.

«Ви давно були в офісах найбільш хлібних контор? Банків, рекламних агенцій, телекомпаній, великих корпорацій, де переважну більшість персоналу складає високооплачуваний жіночий контингент? Бо жінки структуровані, відповідальні, закладаються на довгу перспективу... Для роботодавців вони – пріоритет. А як з'явиться в офісі симпатичний мужчінка, то ще невідомо хто до кого сексуально домагається», – зауважив телеведучий.

Він додав, що в українській армії служать жінки, але вони складають лишень 3% відсотки від загальної кількості особового складу. Тож Мухарський переконаний, що популістський фемінізм завжди закінчується на питанні гендерної рівності чоловіків і жінок у праві копати окопи.

Також актор торкнувся теми ЛГБТК+ спільноти. «Спробуй-но публічно висловити сумнів у тому, що пропаганда анального сексу не найвище досягнення західної цивілізації і ти – фантом. Тебе нема. Тебе скасували. Забанили на всіх рівнях. Той, хто пише на веселкових знаменах гасла любові і толерантності всіх до всіх, насправді люто не толерує нічого окрім власного тоталітаризму», – акцентував Мухарський.

«Найбільший мій гріх перед сучасною цивілізацією в тому, що я – білий гетеросексуальний чоловік християнського віросповідання», – наголосив телетелеведучий.

«З одного боку моєї смерті в інформаційному та мистецькому просторі прагнуть зєлєноволосиє Станіслави Лесіївни. З іншого – колективна Антоніна Іванівна з Золотоноші кричить «чому не в окопах»? Полчища інстасамок, та багінь з надутимі губкамі волають «мужчіна всєм должєн». Батьківщина мати з печерських пагорбів сталевим поглядом зазирає у душу, мовляв: чи готовий ти померти за мене? Куди не глянь – усюди смерть та ху*ня. Або як казав Той: «Только всунул і ужє всєм должєн», – написав актор.

Мухарський вважає, що єдине неподільне право, яким наділяє чоловіка «сучасте» жіноцтво – це право вмерти за «сучасте» жіноцтво. Він заявив, що фемінізм в країні латентного матріархату виглядає смішно.

У коментарях під дописом думки українців розділилися. Дехто підтримав думки Мухарського, проте більшість вражені й обурені поглядами акторами.

Мухарський розповів, чому «чоловік в Україні – безправна істота. Сировинний придаток до самки» фото 1

Нагадаємо, Мухарський написав обурливий пост про жінок: «У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Раян Гослінг
Тренер Раяна Гослінга розповів, як актор готувався до ролі Кена для фільму «Барбі»
Братківський стверджує, що прийшов до музею Голодомору, аби вибачитися перед Гасиджак
Хейтер директорки музею Голодомору прийшов до неї на екскурсію
У відомстві наголосили, що Польща хоче хороших відносин з Україною
МЗС Польщі розкрило деталі розмови із українським послом
Священник переконаний, що може казати все, що захоче
Благословляв «прекрасних росіян». Священник УГКЦ в Ужгороді спровокував скандал (відео)
Без заборони виїзду зберегти українську націю не вдасться, вважає Денисенко
Автор скандального посту пояснив, чому чоловікам варто обмежити виїзд за кордон після перемоги
Дипломати після закордонного відрядження не поспішають додому через низьку платню та проблеми з працевлаштуванням
Дипломати після закордонних відряджень не повертаються в Україну: ЗМІ назвали разючі цифри
Бльшість позицій макаронних виробів на полицях – іноземні
Чому в Україні так багато імпортних макаронів. Виробники пояснили феномен
Українським чоловікам пропонують заборонити виїжджати за кордон і після перемоги
Заборона виїзду чоловікам за кордон після війни: МВС зробило заяву
В Ірклієві священник УПЦ МП відмовив рідним військового, який віддав своє життя захищаючи Україну, вносити труну в церкву на відспівування
Після скандалу з московськими попами ще одна громада Черкащини перейшла до ПЦУ (відео)
Дата публікації новини: