Могилевська розповіла про гумориста Іваненка, який загинув на фронті: Ледь вижив два роки тому

Наталія про те, як Роман переміг хворобу: Ми всі були такі щасливі, що жити буде довго
фото з відкритих джерел

Наталія Могилевська була тренером команди в «Лізі сміху», за яку виступав Роман

Співачка Наталія Могилевская розмістила на своїй сторінці в мережі спільне фото із українським захисником, гумористом з «Ліги сміху», про смерть якого стало відомо вчора.  Виконавиця згадала, як він боровся за життя два роки тому, коли мало не помер через коронавірус.

Український гуморист, актор та учасник «Ліги Сміху» Роман Іваненко загинув на фронті. Трагічну новину повідомив у Фейсбук голова Кам'янець-Подільскої районної ради Михайло Сімашкевич, звідки родом захисник. Військовому було всього 28 років.

«Потрапивши в оточення на вугледарському напрямку, бився до останнього поруч зі своїми побратимами. Отримав важке поранення, був узятий у полон. Тримався з 24 січня до 28 лютого. Але від терористів гідної медичної допомоги не отримав. Учора завдяки штурму ворог із позицій був вибитий. Сьогодні Романа евакуювали «на щиті», – написав Сімашкевич.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

«Дуже світла людина, дуже позитивна. Не можу повірити. Він дуже важко перехворів короною два роки тому і ледь вижив. Ми всі були такі щасливі, що жити буде довго. Страшне», – написала в соцмережі Могилевська, яка була тренером команди в «Лізі сміху», за яку виступав Роман.

Роман Іваненко – учасник «Ліги Сміху». Гуморист виступав у команді «Наш формат». Повномасштабна війна застала актора у Німеччині. Утім, Роман одразу ж повернувся до України та зайнявся волонтерством. Згодом він пішов на фронт добровольцем, аби захищати країну.

Читайте також: Стало відомо, де зараз перебуває Дан Балан, який жив та працював у Києві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: