На фронті загинув гуморист «Ліги Сміху» Роман Іваненко

фото з відкритих джерел

Військовому було всього 28 років

Український гуморист, актор та учасник «Ліги Сміху» Роман Іваненко загинув на фронті. Трагічну новину повідомив у Фейсбук голова Кам'янець-Подільскої районної ради Михайло Сімашкевич, звідки родом захисник. Військовому було всього 28 років.

«Ми завжди пам'ятатимемо його як щирого, доброго юнака, який безмежно обожнював свою родину, цей світ і завжди ділився радістю, теплом з усіма. Він дійсно герой! І він завжди буде в нашому серці. Щирі співчуття рідним та близьким. Світла пам'ять захиснику», – йдеться в повідомленні.

«Потрапивши в оточення на вугледарському напрямку, бився до останнього поруч зі своїми побратимами. Отримав важке поранення, був узятий у полон. Тримався з 24 січня до 28 лютого. Але від терористів гідної медичної допомоги не отримав. Учора завдяки штурму ворог із позицій був вибитий. Сьогодні Романа евакуювали «на щиті», – написав Сімашкевич.

Роман Іваненко – учасник «Ліги Сміху». Гуморист виступав у команді «Наш формат». Повномасштабна війна застала актора у Німеччині. Утім, Роман одразу ж повернувся до України та зайнявся волонтерством. Згодом він пішов на фронт добровольцем, аби захищати країну.

Читайте також: «Оскар» отримав блокбастер, який знімали перед Верховною Радою (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: