Анджеліна Джолі хоче зустрітися з дівчиною Бреда Пітта і розповісти, яке він чудовисько

У Пітта ще не завершено скандальне розлучення з Анджеліною Джолі
фото з відкритих джерел

Бред Пітт вже познайомив Інес де Рамон з деякими зі своїх дітей

Голлівудський актор Бред Пітт проводить все більше часу з новою коханою Інес де Рамон. З кожним днем стосунки 59-річного актора та 30-річної красуні стають все серйознішими. За словами знайомих артиста, це дуже непокоїть колишню дружину Бреда Анджеліну Джолі.

Хоча вони розлучилися ще у 2016 році, Анджеліна – мати дітей Пітта. Як розповіло джерело з оточення екс-подружжя, Джолі прагне особисто зустрітися з новою дівчиною Бреда і поговорити з нею. Анджеліна хоче розповісти свою версію розлучення з Бредом.

«Анджеліна хоче контролювати ситуацію, а не залишатися спостерігачем у тіні. Вона сподівається зустрітися з Інес тет-а-тет. Джолі хоче розповісти їй свою версію історії розриву з Бредом, щоб Інес могла сформулювати власну думку», – розповіло джерело з оточення актриси в інтерв'ю Heatworld.

Раніше «Главком» писав, що Бред Пітт познайомив свою дівчину Інес де Рамон з деякими зі своїх дітей. Про це повідомляє видання Daily Mail із посиланням на близького друга актора. Пітт також підтримує нову подругу на тлі розлучення: зараз Інес де Рамон розлучається з зіркою «Щоденників вампіра» Полом Уеслі. Про розставання вони оголосили ще минулого року. У самого Пітта теж все ще не завершено скандальне розлучення з Анджеліною Джолі.

Читайте також: Дощ із хробаків – до кінця світу? У соцмережах обговорюють загадкове відео з Китаю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: