Меріліна Менсона звинуватили в згвалтуванні неповнолітньою

фото з відкритих джерел

Це далеко не перший випадок, коли Менсона звинувачують у сексуальному насильстві

На американського співака Меріліна Менсона подали до суду за сексуальне домагання. За заявами анонімної жертви, це сталося ще у 1990-х роках, коли їй було менше ніж 18 років.

Жінка вирішила не розкривати свою особу під час подання позову до суду. Вона подала позов до суду під вигаданим ім'ям Джейн Доу та розповіла, що познайомилася зі скандальним артистом у 1995 році, коли їй було 16 років.

За словами жертви, їй та її сім’ї також загрожували, але вона продовжувала приходити на концерти артиста під час різноманітних гастролей. Під час 4-денної подорожі з Меріліном, рокер нібито травив її наркотиками, гвалтував, а також залякував. Про це пише The Rolling Stone.

«У туристичному автобусі відповідач Уорен (Брайан Уорен – справжнє ім'я зірки – ред.) вчиняв різні злочинні дії сексуального характеру проти позивачки, яка на той час була незайманою... Позивачка відчувала біль, була налякана, принижена і розгублена. Після того, як він закінчив, він розсміявся і зажадав, щоб вона «прибиралася до біса з його автобуса» і пригрозив, якщо вона комусь розповість про це, він уб'є її та її родину», – повідомляється у позові.

До слова, це далеко не перший випадок, коли Менсона звинувачують у сексуальному, а також психологічному насильстві. Нещодавно американська актриса Еван Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в згвалтуванні. Інцидент стався під час знімання кліпу Heart-Shaped Glasses.

«Він жахливо знущався з мене протягом багатьох років. Він промив мені мізки і маніпулював мною, щоб змусити підкорятися. Я більше не хочу жити в страху, що мені помстяться, будуть мене шантажувати або поливати брудом. Поки він не почне руйнувати ще чиєсь життя, я хочу викрити цю небезпечну людину і заявити, що багато хто в цьому бізнесі їй потурав. Хочу висловити солідарність із багатьма жертвами, які більше не мовчати», – написала в соцмережі Еван Рейчел Вуд, яка кілька років зустрічалася з музикантом.

Читайте також: Повалій розповідає росіянам казки та жаліється на зіпсоване обличчя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: