Марічка Падалко з чоловіком-військовим поїхали у відпустку (фото)

Телеведуча Марічка Падалко та її чоловік-військовий Єгор Соболєв
фото з відкритих джерел

Родина Марічки Падалко на декілька днів поїде відпочити на Закарпаття

Чоловік української ведучої Марічки Падалко Єгор Соболєв, який нещодавно став офіцером ЗСУ, отримав довгоочікувану відпустку. Падалко розповіла, як вони її проведуть.

«Коханому дали 10 днів офіційної відпустки, і ми їдемо на Закарпаття. Як і багато хто з вас, востаннє ми кудись їздили разом у 2021 році. Я не думала, що кудись поїдемо, навіть якщо чоловіка і відпустять», – зізналася Марічка Падалко.

Падалко показала усміхнене фото з трьома дітьми – 16-річним Михайлом, 15-річною Марією та 13-річною Катериною. Кадр щасливої родини зробив Єгор Соболєв.

Марічка Падалко разом із дітьми
Марічка Падалко разом із дітьми
фото з відкритих джерел

«Не сприймайте це за кокетство, але в наш час сказати собі «мені треба відпочити», це теж може бути викликом. Тому що робота і справи ніби тебе тримають у тонусі і не залишають простору для роздумів. Але підлітки швидко виростають, і лічені роки залишаються для спільного часу з батьками. Ми не хочемо пропустити те, що залишилося. Ми всі й так багато пропустили останнім часом», – каже Марічка Падалко.

Пізніше родина разом відвідала Дубенський замок, що знаходиться у Рівненській області, а потім вирушила в Коростів, що на Львівщині.

Марічка Падалко показала, як проходить сімейна відпустка
Марічка Падалко показала, як проходить сімейна відпустка
фото з відкритих джерел

Ведуча новин зізналася, що вони з сім'єю уклали угоду – присвятити час один одному та не відволікатися на соціальні мережі.

Зазначимо, що Марічка Падалко та Єгор Соболєв в офіційному шлюбі вже 13 років, і на момент весілля вони мали вже двох спільних дітей. Незважаючи на статус багатодітного батька, Соболєв ще у 2021 році пройшов військові збори у складі однієї з бригад ЗСУ, де здобув військову спеціальність «стрілок». Контракт із теробороною він підписав за півроку до початку повномасштабної війни.

Нагадаємо, що раніше Марічка Падалко пробігла 42 км на марафоні в США, щоб привернути увагу для України та зібрати гроші для благодійної організації, яка надсилає свою допомогу в країну.

Читайте також: Марічка Падалко розповіла, чому залишилася в Києві сама з сином

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: