Марічка Падалко розповіла, чому залишилася в Києві сама з сином

Сину Марічки Падалко Михайлу 15 років
фото з відкритих джерел

Дві дочки журналістки вже три місяці живуть в Празі

Телеведуча Марічка Падалко на своїй сторінці в Інстаграм розповіла, як змінилося життя її родини після 24 лютого 2022 року.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

«Найцінніше, що в мене є зараз, це родинний дзвінок у WhatsApp щовечора о 21:30. І велике щастя, коли на ньому може бути вся сім’я, всі п’ятеро. Я ненавиджу росіян, які не лише принесли країні стільки горя, а в усіх нас вкрали рік життя, в багатьох – все життя», – пише телеведуча.

«Я віднедавна залишилися з сином в Києві вдвох. Мої дівчата вже три місяці в Празі. Чоловік – на Запорізькому фронті. Я вдячна долі, що всі мої рідні живі і здорові, але не можу терпіти цю тишу, яка тепер часто панує вдома, – продовжує Марічка. – Бійся своїх бажань. Колись як багатодітна мама я мріяла про домашній спокій хоч на кілька годин, але зараз це найогидніший звук, точніше його відсутність. Тільки звертаю увагу на раптовий звук холодильника: «О! Світло!» Потім згадую: «Та воно ж і було. Сьогодні не вимикали». Але цей звук все одно викликає легке піднесення. Раніше я ніколи на нього не звертала увагу».

Окремо Марічка розповіла про свого чоловіка, який «був завжди коханим, але тепер я навіть не знаю, як можна кохати ще більше»: «Я пам’ятаю, коли він пішов 24 лютого, я дуже боялася його більше не побачити. Тепер я мрію, як повернеться після перемоги назавжди. Як всі повернуться. Звідусіль. Переможемо!».

Читайте також: Гурт, що прославився відьмацьким хітом «Враже», презентував нову пісню: через годину її заборонили

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: