Мама Вєрки Сердючки виклала в соцмережу рідкісну світлину доньки

Інна з чоловіком та дочкою Яною
фото з відкритих джерел

Артистка нечасто публікує в соцмережі знімки своєї родини

Акторка Інна Білоконь, яка на сцені грає маму Вєрки Сердючки, на своїй сторінці в Інстаграм розмістила рідкісну світлину своєї доньки. Мама привітала дівчину з днем народження.

Артистка рідко публікує в соцмережі знімки своєї родини та нечасто розповідає публічно про чоловіка та доньку. Яну. Відомо, що Інна Білоконь з сім'єю мешкає у Полтаві. З Андрієм Данилком Інна познайомилася в кінці 1980-х. Йому на той момент було 16 років, він провалився на вступі до музичного училища і пішов вчитися в торгово-кулінарне ПТУ. Інні вже був 21 рік і з майбутньою зіркою вона перетнулася на заняттях з самодіяльності. Дружба зав'язалася практично відразу. Інна підтримувала Данилко у всіх його починаннях, була поруч, коли з'явився «Театр пародій Андрія ця дружба триває по сьогоднішній день.

Артисти настільки часто з'являються разом, що час від часу в пресі заходять розмови про їхній роман. Але насправді Інна має сім'ю – чоловік і доньку. Про Олега, чоловіка Інни, мало що відомо. Він має свій бізнес – займається розведенням породистих собак. Подружжя виховує доньку Яна – випускницю Полтавського комерційного технікуму. Нині дівчина навчається у Польщі.  

Шанувальники акторки долучилися до привітань Яни в коментарях до допису: «Яка красуня! Вітаю», «Копія мами, нехай буде щасливою!», «З днем народження донечки! Найщасливіший день для мами».

Читайте також: Який сором. Колишні одесити зняли комедію для росіян про «прості задоволення»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: