Лідер російського гурту «ДДТ» Шевчук переніс інфаркт

Усі концерти Гурту «ДДТ» перенесено на наступний рік
фото з відкритих джерел

Юрій Шевчук «зліг ще у вересні», проте зараз вже перебуває вдома під наглядом близьких

Відомий російський рок-музикант, лідер гурту «ДДТ» Юрій Шевчук, який засудив терористичну війну в Україні, був госпіталізований до лікарні з інфарктом. Про це повідомили російські ЗМІ.

За словами колег, 66-річний музикант «зліг ще у вересні». Усі концерти колективу перенесли на наступний рік.

Артисту, за словами інсайдера, надали необхідну медичну допомогу, і тепер на нього чекає близько трьох місяців реабілітації.

«Справді, Юра хворий. Він захворів набагато раніше, ніж усе це сталося в Ізраїлі. Але сама обстановка теж навряд чи дозволить проводити концерт. Але спочатку це була його хвороба. Зараз все нормально, треба трошки реабілітуватися. Курс реабілітації триватиме до середини грудня», – повідомив друг зірки.

Наразі Шевчук уже перебуває вдома, але під наглядом близьких, а також на постійному зв'язку з лікарями.

Зазначимо, раніше Шевчук заявив: темні часи для Росії лише розпочинаються. Його батьківщину чекають зубожіння та розвал економіки, проте наслідки для України будуть значно жорстокішими. Тим не менш, музикант вірить, що незабаром війна закінчиться. Якби кожна людина доклала зусиль, це, як вважає артист, сталося набагато швидше.

Нагадаємо, що Юрій Шевчук запевняв, що колектив не має наміру брати участь у концертах, які тим чи іншим чином вихвалятимуть дії російської армії в Україні, а сам він дотримується антивоєнних поглядів. Гурт «ДДТ» скасував концерти в Росії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: