Кравець розказала, яке останнє повідомлення написала Зеленському і що він відповів

Останнім повідомленням, яке акторка написала Зеленському, було привітання його дружини із днем народження
фото: скріншот відео

Президент пише подрузі своєї молодості дуже короткі повідомлення

Останнє повідомлення, яке акторка Олена Кравець написала президентові Володимиру Зеленському, своєму давньому другу та екскерівнику «Квартала 95» – було привітання його дружини, Олени Зеленської, із днем народження. Про це Кравець розповіла під час бліц-інтерв’ю в ефірі YouTube-каналу «У ліжку».

Так, відповідаючи на питання ведучої щодо останньої переписки з Зеленським, Кравець не одразу змогла згадати, коли і що йому писала. «Я вітала його дружину Олену – щоб він передав (вітання)», – зазначила вона.

Відповіді президента на повідомлення Кравець лаконічні: «Він відповідає «дяк». Усе, мовляв, передам», – додала Олена.

Акторка також не виключила, що після закінчення війни ще зустрінеться з Зеленським на сцені «Кварталу 95». «Зараз такі часи, що ніколи не кажи «ніколи». Все може бути», – сказала Кравець.

Як повідомлялося, 15 березня перша леді Олена Зеленська взяла участь у подкасті, де ведучою була донька Олени Кравець Марія. Разом вони поговорили про психічне здоров'я української молоді під час війни.

Нагадаємо, українсьці зірки, які провели дитинство у Кривому Розі, чи саме перебували в місті під час повітряної тривоги, відреагували на черговий воєнний злочин країни-агресорки Росії. Акторка Олена Кравець розповіла, що російські окупанти поцілили в мікрорайон, де минуло її дитинство. Кравець відкрила збір на допомогу постраждалим мешканцям.

Читайте також: Скандал із держфінансуванням шоу, спілкування із Зеленськими. Що Кравець наговорила в інтерв'ю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: