Джигурда отримав російське громадянство та заявив, що міг бути президентом України

Артист давно живе в Росіії, але, як виявляється, досі мав український паспорт
фото з відкритих джерел

Після початку повномасштабної війни Джигурда підтримав вторгнення російських окупантів

Російський актор Микита Джигурда, який народився та виріс в Києві, отримав російське громадянство. Про це повідомляє російське видання «Аргументи та факти».

Артист давно живе в Росіії, але, як виявляється, досі мав український паспорт. Після початку повномасштабної війни Джигурда підтримав вторгнення російських окупантів до України. Рідні актора мають проукраїнську позицію та знайшли тимчасовий прихисток в Польщі. Рашист Джигурда заявив в інтерв'ю російським пропагандистам, що ті до нього їхати не захотіли. 

В інтервю актор також заявив, що йому пропонувати висувати свою кандидатуру на пост президента України: «В 2013-му році на мене вийшли люди Медведчука, співробітники СБУ, і запропонували взяти участь як кандидат у президенти України. Обіцяли вкластися у передвиборчу кампанію».

Нагадаємо, раніше скандальний актор отримував «паспорт» так званої ДНР. Однак російський актор та шоумен пробув громадянином т.з. ДНР лише п'ять днів. «Тут сталася помилка, ми її усунули», –  прокоментував указ про позбавлення Джигурди громадянства тодішній керівник Захарченко.

«Мені зателефонував представник ДНР з оточення Захарченка і сказав: «Звернувся помічник президента РФ Владислав Сурков і сказав: «Ви чого, очманіли, навіщо з Джигурди робите героя?» Мене тоді мочили ЗМІ, звинувачували у вбивстві куми (бізнесвумен Людмили Браташ – прим. ред.). А паспорт ДНР у мене залишився», – пояснив своє недогромадянство Джигурда.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: