Дантес зізнався, чи спілкується з найкращим другом, до якого пішла Надя Дорофєєва

Дантес та Кацурін
фото з відкритих джерел

Музикант пояснив, чому досі не розлучився з співачкою

Співак Володимир Дантес у програмі «Слава+Таня» розповів, які нині у нього стосунки з другом Мішею Кацуріним, до якого пішла співачка Надя Дорофєєва: «Жодних. Ми можемо, якщо потрібно щось десь… Я нещодавно брав у нього, місяць тому, кейс для гітари, тому що мені треба було переїхати, виступати в Ізраїлі, у мене не було кейсу для гітари. Ми спілкуємося, коли цього потребують обставини».

Крім того, музикант прокоментував свій недавній скандальний стендап, у якому грубо пожартував про секс ексдружини Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна. Музикант і телеведучий Володимир Дантес під час свого благодійного Standup-туру вирішив пожартувати про особисте, але вийшло й грубо. «Мені складно ще займатися сексом з дівчиною в одній кімнаті з дитиною свого кращого друга, поки він тр#хає мою колишню дружину», – пожартував на сцені Дантес. На думку Дантес, у жарті немає нічого жахливого: «Якщо ви побачите, звідки цей шматок, я подивився, це фан-акаунт Наді. Вони не зацінили факт, і я такий, ну я ж нічого не сказав такого, що ніхто не знає. Я думав, може я когось образив? А потім думаю, ні. Це типу як сказати, що Рим це столиця Італії, і всі такі – «ні».

Поділився Дантес й інформацією про те, чи розлучився вже офіційно з Дорофєєвою: «Ні, ще ні. Це робиться один день, і ми щось ніяк не можемо це зробити. Не знаю чому ми це не робимо. Але думаю, що це цього місяця буде». А також розповів, чи готовий до одруження: «Поки що ні. Коли ти дорослішаєш, ти до одруження ставишся інакше. Хоча, я нічого не бачу в цьому поганого. Насправді, ні. Чому? Готовий. Одруження це теж прикольно, розлучатися – це теж прикольно».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: