В 54 роки померла єдина дочка Елвіса Преслі – Ліза Марі Преслі

У 2020 році застрелився син співачки Бенджамін
фото з відкритих джерел

 

Напередодні артистку доставили в лікарню після зупинки серця

В США у віці 54 роки померла співачка Ліза Марі Преслі, яка була єдиною дитиною покійного Елвіса Преслі. Про це повідомила її мати, актриса Прісцілла Преслі через свого агента, пише The Associated Press. Напередодні артистку доставили в лікарню після зупинки серця.

«З важким серцем я маю поділитися жахливою новиною про те, що моя прекрасна дочка Ліза Марі залишила нас. Вона була найпристраснішою сильною та люблячою жінкою, яку я коли-небудь знала… Ми просимо про конфіденційність, коли намагаємося впоратися з цією глибокою втратою. Дякую за любов і молитви. Наразі жодних коментарів не буде», – сказала Прісцила Преслі в заяві.

Ліза Марі Преслі – американська співачка. Єдина донька співака Елвіса Преслі і його дружини, акторки Прісцили Преслі. Коли батьки розлучилися, Лізі було чотири роки; коли помер її батько дев'ять років.

Ліза-Марі належала до церкви саєнтології, але пізніше розірвала із нею зв'язку. Ліза-Марі займалася благодійністю, випустила три музичні альбоми. Вона чотири рази була одружена, у тому числі за співаком Майклом Джексоном та актором Ніколасом Кейджем, У 2020 році застрелився син співачки Бенджамін.  Крім нього, у Лізи Марі залишились доньки Райлі Кіо, Фінлі Аарон Лав Локвуд і Харпер Вів'єн Енн Локвуд.

Раніше «Главком» писав, що померла одна із шести головних супермоделей 90-х.
Читайте також: Наталія Мосейчук розридалася в ефірі після історії Вакарчука

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: