Хайді Клум знялася в рекламі білизни разом з донькою

Модель з дочкою
фото з відкритих джерел

49-річна Хайді Клум знялася в рекламі Intimissimi разом зі своєю 18-річною дочкою Льоні, яка також стала моделлю. На фото вони позують у мереживній білизні.

Це вже не перша спільна фотосесія Хайді та Льоні – разом вони знімалися для німецького Vogue у грудні 2020 року. Для Льоні та зйомка стала дебютом у моделінгу. З того часу портфоліо дівчини суттєво поповнилося: Льоні кілька разів знімалася для глянцю сольно, брала участь у показах на тижнях моди, а також запустила власну колаборацію.

Нещодавно Лені переїхала з Лос-Анджелеса до Нью-Йорка, щоб розпочати навчання у коледжі. Під час інтерв'ю в програмі The Late Late Show Хайді Клум зізналася, що поки що непросто переживає розлуку з дочкою.

«Це так сумно. Вона щойно переїхала, і я їй подзвонила. Зазвичай вона піднімає трубку, але тут три-чотири години я нічого не чула від неї. І тут же у мене в голові крутяться думки: «Де вона? Що вона робить? Чому вона не відповідає?». Я вже починаю турбуватися. Тепер мені потрібен номер її сусідки по кімнаті, щоб я могла телефонувати їй, якщо Лені не візьме слухавку», – поділилася Хайді, зізнавшись, що іноді дзвонила дочці кожні дві години.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: