Тіна Кароль зустрілася з Папою Римським (відео)

Щоденник маленького хлопчика з Маоіуполя відтепер у Ватикані – це винятковий момент істини
фото: скріншот

Тіна Кароль неодноразово цитувала рядки зі щоденника Єгора прямо зі сцени під час своїх благодійних концертів

Відома українська співачка Тіна Кароль побувала в Італії, де зустрілася з Папою Римським. Відео вона виклала у себе на сторінці в Instagram, воно дуже зацікавило багатьох підписників.

У ролику видно, що артистка підійшла до Папи, потиснула йому руку та вручила оригінал щоденника 9-річного Єгора з бомбосховища у Маріуполі. «Його Святості Папі Франциску сьогодні мною був переданий оригінал щоденника хлопчика Єгора з Маріуполя, в якому немає дитячих мрій, бо мрія вижити, про яку він пише, не може вважатися дитячою», – зворушливо написала Тіна.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Tina Karol (@tina_karol)

«Те, що щоденник Єгора відтепер у Ватикані – це винятковий момент істини. Цей щоденник, як послання до Бога, уособлює в собі не лише біль, він уособлює у собі відвагу цілого покоління дітей, які сьогодні переживають війну проти України», – додала артистка.

Тіна протягом нетривалого часу говорила з Папою. Під час її слів він усміхався та емоційно реагував.

Тіна Кароль зустрілася з Папою Римським (відео) фото 1

Нагадаємо, що Тіна Кароль неодноразово цитувала рядки зі щоденника Єгора прямо зі сцени під час своїх благодійних концертів на підтримку України. Дізнавшись згодом, що Єгор та його мати з сестрою живі і їм вдалося врятуватися від російського ворога, співачка відшукала родину й подарувала їм квартиру на Західній Україні.

Зазначимо, що Кароль і Папа Римський могли зустрітися у Ватикані на заході з нагоди 50-ї річниці відкриття колекції сучасного мистецтва музеїв Ватикану.

Додамо, що українська співачка дає благодійні концерти по всьому світу, щоб привернути увагу світової спільноти до того, що відбувається в Україні через агресивні дії сусідньої держави.

З початком повномасштабної війни в Україні артистка відмовилася від усіх своїх російськомовних пісень – вона співає або українською, або англійською мовами. 

Додамо, що на сторінці в Instagram Тіна Кароль розмістила емоційне відеозвернення, у якому повідомила, що разом зі своїм благодійним фондом закупила човни, штани-броди та жилети, які відправляє до Херсона.

Читайте також: Тіна Кароль у річницю смерті чоловіка звернулася до нього в соцмережі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: