Камалія, яка оголосила про розлучення з чоловіком, зізналася, чому доньки живуть не з нею

фото з відкритих джерел

Шанувальники припускають, що пара примиралася

Співачка Камалія, яка нещодавно публічно оголосила про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, розповіла, де зараз живуть їхні спільні доньки Арабелла та Мірабелла.

Виконавиця привітала своїх дітей з днем доньок в соцмережі та трохи розповіла про них: «Вітаю усіх донечок і батьків України з Днем доньки! Мрію, щоб усі ми були щасливими! Як же нам із Захуром пощастило бути батьками наших чарівних принцес Арабелли і Мірабелли. А я вже дуже сумую, мої донечки повернулися з татом у Лондон, адже школу ніхто не відміняв. Ми твердо вирішили із Захуром: якщо школи в Україні почнуть працювати офлайн, ми не чекатимемо на закінчення війни, а з вересня повернемо дівчаток до Києва. Ми чітко розуміємо, що онлайн-навчання абсолютно неефективне, діти повинні відвідувати школу».

Нагадаємо, що співачка, яка нібито розлучається з чоловіком, у Великдень на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото разом із ним та дочками. Шанувальники припускають, що пара таки примиралася. Про причини розладу в родині Камалія не повідомляла, однак у програмі ЖВЛ напередодні гучної заяви про розлучення розповіла про конфлікт із старшою дочкою свого чоловіка. За словами виконавиці, цей конфлікт посилився ще більше в період війни, а чоловік Камалії вирішив стати на бік доньки.

До слова, співачка і раніше публічно зізнавалася, що свариться з дочкою чоловіка від першого шлюбу. «Мені нелегко, скажімо так. З Арманом легко, а дочкою Захура – ​​ні. Намагаємось не перетинатися. Я постійно дивлюся українські новини та часто висловлююся щодо росіян, і її це ображає, бо її мама – росіянка, і в нас така є «війна» між нами», – розповіла Камалія, яка якийсь час перебувала з родиною в Лондоні, де мешкають старші діти її чоловіка.

Читайте також: Чоловік співачки Білозір заявив про розлучення: Оксана подала до суду

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: