Ювілей Олега Скрипки: великий концерт, святковий торт і «Многая літа». Фото та відео

Олег Скрипка задув свічки на святковому торті
фото: glavcom.ua

Лідер українського гурту «Тартак» Олександр Положинський пригадав курйозну історію, яка трапилася на одному з перших концертів Олега Скрипки

Легенда українського етнороку Олег Скрипка 25 травня зіграв ювілейний концерт на честь свого 60-річчя. Перед виступом музикант провів meet&greet із журналістами та шанувальниками. Олега Скрипку вітали колеги, зокрема лідер українського гурту «Тартак» Олександр Положинський. Музикант-ювіляр розважав та частував гостей вином та тістечками, а також заспівав одну із своїх ранніх пісень. «Главком» розповідає, як це було. 

Олег Скрипка задув свічки на святковому торті. Гості затягнули «Многая літа», а сам музикант підбадьорював публіку та сам заспівав, чим неабияк потішив шанувальників.  

Ювілей Олега Скрипки: великий концерт, святковий торт і «Многая літа». Фото та відео фото 1

Привітав Олега Скрипку лідер українського гурту «Тартак» Олександр Положинський. Він подарував імениннику картину художника зі Слов’янська Сергія Сметанкiна, яка виконана на ящику із боєприпасів. «На зустрічі на концерті в Донецьку», – лаконічно підписав роботу митець.

Також Положинський пригадав смішну історію, яка трапилася на одному з перших концертів Олега Скрипки у 1996 році. Так, Положинський під час виступу гурту «ВВ» прорвався на сцену та стрибнув у натовп. Українська публіка досі такого не бачила, проте їй сподобалося таке дійство. 

«Зрештою дійшло до того, що публіка спонукала і пана Олега стрибнути в натовп. Далі Олег виступав напівоголений, бо його сорочку розірвали на клаптики: розібрали на сувеніри», – розповів Положинський.

 Олег Скрипка заспівав кілька пісень із гітаристом ВВ Євгеном Рогачевським, який з першого дня масштабного вторгнення пішов захищати Україну. 

Зазначимо, цього вечора Олег Скрипка провів великий концерт разом із Національним академічним оркестром народних інструментів України (НАОНІ), з якими він вже не один рік успішно гастролює Україною та світом.

Прозвучали улюблені хіти «Весна», «День народження», «Танці», «Країна мрій». У сонг-ліст також увійшла «У клубі рок» – перша україномовна рок-пісня, український блюз-вестерн «Катерина», барокова «Шалена зірка», японський в стилі хокку укра-рок «Чіо Чіо Сан», вперше в новому звучанні з НАОНІ була виконана казково-фантазійна пісня «Диво» та езотерично-містична, написана у стилі сатсанг з вчителем «Розмова з Махатмою».

Нагадаємо, 24 травня, Олег Скрипка святкував своє 60-річчя. «Главком» розповідає про початок творчого шляху музиканта, найцікавіші факти та скандали за його участі.

Читайте також: Олегу Скрипці – 60. Біографія, скандали та цікаві факти з життя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: