Юрко Юрченко «проїхався» по українських артистах-утікачах

Юрко Юрченко з перших днів повномасштабної війни Росії проти України встав на захист нашої країни
фото з відкритих джерел

Артист переконаний, що вже зараз зрадники та втікачі намагаються відбілити свою репутацію

Лідер гурту «Юркеш» Юрко Юрченко, який нині служить у Збройних Силах України, жорстко висловився про артистів, які втекли з України, ставши зрадниками. Про це він висловився у коментарі для ТСН.

«Вони будуть покарані тим, що їх країна не прийме потім. На них чекає найбільше покарання, коли ти не можеш повернутися до своєї країни. Я маю на увазі й усіх колаборантів, які виїхали раніше, і себе жодним чином не проявили», – пояснив Юрченко.

Артист переконаний, що вже зараз зрадники та втікачі намагаються відбілити свою репутацію.

«Вже зараз вони моляться, просяться, збирають там якісь кошти. Не треба нам ваші кошти! Ви зробили максимально все для того, аби сюди прийшов оцей «руський мір» і тепер ми його розхльобуємо, без вас! Я вважаю, що вони вже наказані. Про них не треба думати. У нас є стільки прекрасних людей, побратимів, яким треба допомагати. А втікачі мають вийти за межі уваги», – додав Юрченко.

Співак додав: «Ми спілкуємось з усіма хлопцями, які стали на захист України – Женя Галич, Сергій Гагарін, ТНМК. Мене особисто бере гордість за те, що вони вчинили правильно. Але вони і до війни були визначені у своїй поведінці. Ті, хто був «проти шерсті», вони зараз поховалися».

Варто сказати, що лідер гурту «Юркеш» Юрко Юрченко з перших днів повномасштабної війни Росії проти України встав на захист нашої країни.

Нагадаємо, що колишній лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський, який на початку повномасштабної війни вступив до лав ЗСУ, розповів, що має проблеми зі здоров'ям.

Додамо, що лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка розповів, як на його думку, потрібно було прийняти в Україні «артистів-перебіжчиків», які продовжували гастролювати в Росії після 2014 року і повернулися додому лише після повномасштабного вторгнення РФ. Музикант вважає, що ці виконавці скоїли «культурний злочин».

Читайте також: Юрко Юрченко напав на Дорна: На передову кров'ю змивати ганьбу!

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: