Євробачення 2024: організатори визначилися із місцем проведення конкурсу

У 2024 році пісенний конкурс пройде у шведському Мальме
фото: Євробачення

Пісенний конкурс у цьому місті пройде втретє

Після перемоги шведської виконавиці Loreen на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення 2023», Швеція розпочала активну підготовку до ухвалення заходу у 2024 році. І перше із чим організатори визначилися – із місцем проведення конкурсу.

Як повідомляється на сторінці «Євробачення» в Instagram, у 2024 році пісенний конкурс пройде у шведському Мальме. Зазначимо, що місто вже приймало музичний чемпіонат двічі – у 1992 та 2013 роках.

Пісенний конкурс пройде у шведському Мальме
Пісенний конкурс пройде у шведському Мальме
фото: Євробачення

«Ласкаво просимо назад у Мальме» – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Мальме був обраний за результатами ретельного конкурсу, в якому оцінювалися такі критерії, як наявність інфраструктури, здатність прийняти тисячі делегацій, знімальних груп, уболівальників та журналістів. Також організатори оголосили і дату проведення пісенного конкурсу у 2024 році.

Коли пройде Євробачення 2024 року:

  • перший півфінал – 7 травня 2024 року
  • другий півфінал – 9 травня 2024 року
  • фінал – 11 травня 2024 року

Нагадаємо, у Києві біля клубу на вулиці Кирилівській, 41 увечері 2 липня невідомі напали на українського дизайнера Костянтина Омелю. Він заявив, що це сталося на ґрунті гомофобії. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

До слова, Українська співачка Настя Каменських розчулилась через особливі подарунки військових, які подарували їй свої шеврони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: