Jerry Heil отримала престижну світову премію та звернулася зі сцени з проханням

Українські музиканти отримують цю престижну нагороду вже втретє поспіль
фото з відкритих джерел

Співачку було нагороджено у категорії, в якій вибір роблять глядачі шляхом голосування

Ще одна українська співачка стала володаркою премії Music Moves Europe Awards. Jerry Heil виграла у номінації Public Choice Award.

Церемонія нагородження відбулася в Нідерландах, на фестивалі-шоукейсі ESNS у Гронінгені, де ведучою була інша українська зірка – Alina Pash. Співачку було нагороджено у категорії, в якій вибір роблять глядачі шляхом голосування. Jerry Heil також отримає приз у розмірі 5000 євро та лайв-виступ у студії Deezer.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jerry Heil (@thejerryheil)

«Здобувати перемогу й європейську нагороду в мільйон разів приємніше, коли робиш це в ім'я своєї країни і завдяки їй! Дякую кожній людині, яка голосувала за мене! Крок за кроком прокладається шлях для українських музикантів у світ! Україна звучить! І нас чують», – прокоментувала артистка.

Зі сцени премії співачка також звернулась до артистів, які були номінованими чи перемогли в інших сферах: «Довгий час для українських артистів було мрією з'явитися у глобальному контексті, і сьогодні це стається. Всіх артистів тут я хочу просто попросити вас, друзі. Говоріть правду в унісон з Україною».

Премія MME Awards є трансформацією премій European Border Breakers Awards (EBBA) та Music Moves Europe Talent Award (MMETA), які вручаються ЄС з 2004 року. Раніше премію отримували такі виконавці як Stromae, Adele, Mumford & Sons, Dua Lipa, Rosalia, Meduza, Lous and Yakuza, Inhaler.

Варто зазначити, що українські музиканти отримують цю престижну нагороду вже втретє поспіль. Попередніми лауреатами були alyona alyona та Alina Pash.

Читайте також: Лідія Таран чесно розповіла, як насправді французи ставляться до війни в Україні

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: