Захисник Дмитро Дікусар вийшов на зв‘язок та звернувся до українців

Восени Дмитро звернувся до своїх шанувальників із проханням допомогти
фото з відкритих джерел

Хореограф опублікував нове фото та зазначив, що з ним все гаразд

Хореограф Дмитро Дікусар, який з початком вторгнення росіян в Україну вступив до лав ЗСУ, вперше за три місяці опублікував пост на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dmytro Dikusar (@dikusar_dmitriy)

Танцівник опублікував нове фото, де він зображений у військовій формі, і зазначив, що з ним все гаразд. Також Дікусар закликав шанувальників триматися, не падати духом та вірити у Збройні сили України. «Тільки хотів сповістити вас, що зі мною все добре! І нагадати, що люблю вас безмежно! Тримаймось і віримо в ЗСУ! Обійняв!» – написав хореограф.

Восени Дмитро звернувся до своїх шанувальників із проханням допомогти йому та його побратимам на передовій. «Наразі, нам з побратимами терміново і вкрай необхідно більше рацій. Від якості зв‘язку залежить злагодженість дій підрозділів. А це надважливо для успішності виконання бойового завдання і запобіганню додаткових втрат. Якщо в когось є можливість допомогти з пошуком рацій DP4800E Motorola, DP4600E Motorola, напишіть мені. А всім, хто захоче допомогти зібрати на них кошти, я буду вдячний за 10 грн і репост. Хай вас Бог береже, але і ви себе бережіть! Обійняв! Все буде Україна», – написав Дікусар.

«Все, що лежить перед тобою на долонях життя, опинилось там не випадково. Не сумнівайся в цьому. Якщо перед тобою «страва життя», що тобі не смакує, з‘їж її, аби з‘ясувати, що це таке і чому воно тут з‘явилось. Потім рухайся далі. Я знаю, як втомились українці й розумію, яку переоцінку цінностей пройшов кожен з нас. Але, саме разом ми зможемо перетравити цю жахливу «страву життя» і звільнити місце для чогось нового», – написав Дмитро.

Читайте також: Супермодель Макменамі показала наслідки скандального падіння на показі Valentino

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: