«Душив і бив»: Джолі шокувала розповіддю про Пітта

Джолі подала на розлучення з Піттом у 2016 році
фото з відкритих джерел

Анджеліна Джолі розповіла про жахливий інцидент у літаку, який стався незадовго до розлучення з Бредом Піттом

У судовій тяганині між колишнім подружжям голлівудських акторів Анджеліною Джолі та Бредом Піттом з'явилися нові скандальні подробиці. Джолі заявила, що під час польоту на приватному літаку в 2016 році чоловік підіймав руку на неї та дітей. Про це повідомили журналісти The New York Times, які отримали доступ до документів у судовій справі.

Зокрема, артистка стверджує, що колишній чоловік штовхав її, а також душив та бив дітей, котрі намагалися заступитися за матір.

Джолі заявила, що під час сумнозвісного польоту з Франції до Каліфорнії Пітт «душив дитину, а іншу вдарив по обличчю». Дружину він нібито перед цим штовхнув, а коли вона спробувала захистити дітей, «схопив за голову і почав трясти».

Також повідомляється, що актор вилив на малолітніх пасажирів та їхню матір пиво і червоне вино. Як і очікувалося, Бред Пітт з обвинуваченнями колишньої дружини не погодився.

Варто зауважити, що Джолі не вперше згадує про бійку в літаку, проте в 2017 році після розгляду справи суд не визнав Пітта винним у скоєнні злочину, про який розповіла акторка.

У 2016 році знаменитість повідомляла, що розлючений чоловік звинуватив її у "надто шанобливому" ставленні до дітей, після чого почав кричати, хапати за голову та плечі, штовхатися та бити кулаком стелю літака.

Зазначимо, що Пітт і Джолі зустрічалися 10 років, перш ніж одружитися у 2014 році. Джолі подала на розлучення у 2016 році. 

Як відомо, службовий роман Анджеліни Джолі та Бреда Пітта розпочався у 2005 році на зйомках фільму «Містер і місіс Сміт». На той час актор ще був одружений з Дженніфер Еністон. Цей шлюб тривав п'ять років і розпався для багатьох зовсім несподівано. Але тільки не для самої Джолі.

Засновник журналу Rolling Stones Янн Веннер у своїх мемуарах розкрив малоприємну правду про те, як багато років тому Анджеліна Джолі виборола місце дружини Бреда Пітта. За словами музичного критика, актор зовсім не збирався йти від дружини. Інтрижку з партнеркою по картині «Містер і місіс Сміт» він вважав несерйозною.

До слова, 30 квітня зірка Голлівуду Анджеліна Джолі з гуманітарною місією прибула до України та відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська.

Читайте також: Анджеліна Джолі насолила російським пропагандистам своїм візитом в Україну (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: