Фронтмен гурту «Скай» розніс колег, які почали співати українською після початку великої війни

фото з відкритих джерел

Музикант Олег Собчук назвав безхребетними колег, які почали співати українською тільки після початку вторгнення

Фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук назвав безхребетними колег, які почали співати українською тільки після початку повномасштабного вторгнення РФ.

«Мене це дратує. Поваги до таких артистів у мене немає. Я вважаю це повною безхребетністю. Але з іншого боку – добре, що перейшли на українську. Слава Богу. Шкода, звісно, що такою ціною до них дійшло», – сказав Собчук в інтерв’ю «Ранку у Великому місті на ICTV».

Собчук також зазначив, що в українському шоубізнесі немає дружби: «Ми просто колеги».

Водночас запитання про заробітки українських артистів ледь не довели Собчука до сліз: «Я зараз буду плакати! Може бути в нуль. Ми купу років не заробляли нічого, просто пишучи альбоми». Музикант не приховує, деякі кліпи можуть коштувати на рівні квартирі у столиці. У гурту «Скай» така робота також була: «Кліп на пісню Подаруй світло ми знімали в кар’єрі під Києвом у 2008 році. Якраз він так і коштує – як квартира».

Тим часом співачка Тіна Кароль видалила з YouTube свій новий кліп, який презентувала нещодавно. Виконавиця зробила це після скандалу з росіянами, що були причетні до створення відео: «Я видаляю цей кліп. Це дорого для мене, це боляче для мене. Але ми не маємо права собі дозволити, щоби навіть побічно з’являлися такі наративи. Я не хочу. Моя репутація – це все моє життя. Я співаю і працюю в цій країні, для мене війна почалася у 2014 році. Я люблю цю державу і давно поставила національні інтереси вище за свої. Мені самій огидно, що в моїй роботі є ці люди. Нічого страшного, буде інший кліп».

Нагадаємо, співачка Тіна Кароль презентувала новий кліп на пісню «Honey & Мед». Однак шанувальники звернули увагу, що серед членів команди артистки, які працювали на знімальному майданчику, є громадянами Росії. У відеозверненні Кароль пояснила, що кліп вона замовляла у режисера, у якого є своя компанія в Америці. І Кароль не знала, що в цій компанії працюють росіяни.

Читайте також: Колишня дружина олігарха Ярославського показала, як і де живе після розлучення

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: