Фреймут анонсувала приїзд до України, щоб провести благодійну лекцію з етикету

Телеведуча Ольга Фреймут
фото з відкритих джерел

Отримати квиток на лекцію можна лише після донату у розмірі 700 гривень

Українська телеведуча Ольга Фреймут, про яку мало чути останнім часом, з'явилася в інформаційному полі. Вона анонсувала зустріч у Львові, яка відбудеться 24 липня. Про це вона повідомила у соцмережах.

«Друзі, всім привіт. Зустрінемось у Львові 24 липня у Grand Hotel Lviv на спецлекції з етикету «Доброта як зброя». Поговоримо про те, як пережити ці складні часи. Якщо ви зважаєте на почуття ближнього, якщо у вас є самоповага до себе, значить, у вас є хороші манери. Але війна поставила багато запитань, зокрема як реагувати на реальність. Чи доречно веселитися, як говорити з дітьми про війну, що можна робити, а чого варто уникати», – розповіла Ольга у сторіз Instagram.

Фреймут анонсувала приїзд до України, щоб провести благодійну лекцію з етикету фото 1

Вона розповість присутнім про манери під час війни. За її словами, доброта – наша зброя.

«Етикет - це любов до тих, хто поруч, і повага до себе. Якщо ви вмієте зважати на почуття ближнього і поважати себе - у вас хороші манери. Я підготувала спеціальну лекцію з етикету про те, як подолати ці часи випробувань», - написала Фреймут у своєму блозі.

Вона додала, що отримати квиток на лекцію можна лише після донату у розмірі 700 гривень. 

Раніше телеведуча Ольга Фреймут зворушила мережу зверненням п'ятирічної доньки Євдокії до українського народу. 

Нагадаємо, що телеведуча Ольза Фреймут на своїй сторінці в Інстаграм ведуча виклала допис про своє життя в Лондоні, де знайшла тимчасовий прихисток з молодшими дітьми та чоловіком.

«Главком» писав, що Ольга Фреймут проживає в Лондоні і працює в газеті Sunday Express – пише щотижневу колонку про Україну. Старша донька ведучої, Злата Мітчелл, живе і навчається в Америці. На честь дня народження мами Злата Мітчелл показала архівні фото та назвала Фреймут українською «іконою поп-культури». На своїй сторінці в Інстаграм дочка телеведучої написала, що вона дуже вдячна мамі за підтримку. Злата назвала Ольгу життєвим наставником і спорідненою душею.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: