Фреймут розчулила зверненням п'ятирічної доньки до українців

Ольга Фреймут з дітьми живе у Великій Британії
фото з відкритих джерел

Маленька Євдокія написала листа

Телеведуча Ольга Фреймут зворушила Мережу зверненням п'ятирічної доньки Євдокії до українського народу. На сторінці в Instagram знаменитість показала малюнок дівчинки, який побачила в її рюкзаку. Знаменитість була неабияк розчулена знахідкою.

Фреймут розчулила зверненням п'ятирічної доньки до українців фото 1

«Знайшла в рюкзаку Євдокії – лист до народу України», – розповіла Фреймут.

Донька Фреймут намалювала сумного янгола в небі та серця.  До свого малюнку Євдокія додала листа, в якому висловила свої почуття до українців.

Фреймут розчулила зверненням п'ятирічної доньки до українців фото 2

«Дорогий народе України, я молюся за твою перемогу. Я сподіваюся, що ви не загинете. З любов'ю від Євдокії», – написала у листі п'ятирічна дівчинка.

Відомо, що Ольга Фреймут з дітьми живе у Великій Британії та активно висвітлює події на батьківщині у лондонському виданні.

Нагадаємо, що телеведуча Ольза Фреймут на своїй сторінці в Інстаграм ведуча виклала допис про своє життя в Лондоні, де знайшла тимчасовий прихисток з молодшими дітьми та чоловіком.

«Главком» писав, що Ольга Фреймут проживає в Лондоні і працює в газеті Sunday Express – пише щотижневу колонку про Україну. Старша донька ведучої, Злата Мітчелл, живе і навчається в Америці. На честь дня народження мами Злата Мітчелл показала архівні фото та назвала Фреймут українською «іконою поп-культури». На своїй сторінці в Інстаграм дочка телеведучої написала, що вона дуже вдячна мамі за підтримку. Злата назвала Ольгу життєвим наставником і спорідненою душею.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: