Сидить у подвалі. Телеведучий Горбунов показав, як йому зірвали ефір

Горбунов повідомив, що російські окупанти вкотре зірвали телевізійникам ефір
фото з відкритих джерел

Юрій Горбунов розмістив світлину зі своєю колегою Людмилою Барбір на підземній парковці телестудії

Телеведучий Юрій Горбунов на своїй сторінці в Інстаграм розмістив світлину зі своєю колегою по «1+1» Людмилою Барбір на підземній парковці телестудії. Там, за словами Горбунова, вони ховаються під час чергової повітряної тривоги.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

Юрій Горбунов повідомив, що російські окупанти вкотре зірвали телевізійникам ефір. «Знову ранок з повітряною тривогою! Знову «Сніданок» починаємо з укриття! Але не втрачаємо оптимізму! Працюємо, заряджаємо позитивом і віримо у ЗСУ!», – написав Горбунов у соцмережі. На фото, яке опублікував телеведучий, він разом із Людмилою Барбір при параді, адже готові до зйомок будь-якої миті.

Раніше «Главком» писав, що Юрій Горбунов зіткнувся з хейтом на свою адресу після того, як отримав від президента Зеленського орден «За заслуги» ІІ ступеня.

В одному з інтерв'ю Горбунов зізнався, що навчився не реагувати на негативні відгуки хейтерів у коментарях. «Думаєте, Хливнюку не пишуть: «Що ти там сидиш на фронті? Іди пісні пиши», а тим, хто пише пісні, кажуть: «Що ти сидиш, пишеш пісні? Іди на фронт»? У цьому людська суть. Люди завжди ділилися на активних, пасивних і на диванну сотню. Пише, як правило, диванна сотня. Це ті люди, які реально нічого не роблять. У мене особисто немає часу сидіти в Інстаграмі, гортати сторінки інших – на це я ще знайду час, але сидіти коментувати, шукати, де б там когось обі#рати... Це точно роблять люди, які мають час. У тих, хто сидить і нічого не робить», – поділився Горбунов.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: