Джордж Клуні приголомшив спогадами про померлого актора серіалу «Друзі»

Метью Перрі (зліва) і Джордж Клуні
фото: glavcom.ua

62-річний актор і режисер був свідком боротьби Перрі із залежністю

Голлівудський актор Меттью Перрі, який помер 28 жовтня 2023 року, був нещасним під час зйомок у культовому серіалі «Друзі». Про це розповів американський актор і режисер Джорджа Клуні в інтерв’ю Deadline Hollywood.

«Я познайомився з Меттом, коли йому було 16 років. Раніше ми разом грали в падл-теніс. Він приблизно на 10 років молодший за мене. І він був чудовим, смішним, веселим, життєрадісним хлопцем», – розповів 62-річний Клуні.

За його словами, Перрі мріяв отримати комедійну роль у популярному телешоу, але при цьому не був щасливим під час зйомок у серіалі «Друзі», де зіграв Чендлера Бінга.

«Він став, мабуть, одним із найкращих (аткорів – «Главком») за всю історію. Але він не був щасливий. Це не принесло йому ні радості, ні щастя, ні спокою», – каже Клуні.

Він зізнався, що був свідком боротьби Перрі із залежністю, коли вони разом знімалися в серіалах NBC «Швидка допомога» і «Друзі». Зйомки проходили одночасно на одному павільйоні, тож актори часто бачилися.

«Спостерігати за тим, як це відбувається на майданчику… Ми були у Warner Brothers, ми були там поруч один з одним – було важко дивитися, тому що ми не знали, що з ним відбувається. Ми просто знали, що він незадоволений, і я поняття не мав, що він робить. Приймає по 12 таблеток вікодину на день. Це нагадування про те, що успіх, гроші і таке інше не приносять вам автоматично щастя», – підсумував Клуні.

Меттью Перрі починав акторський шлях ще дитиною. Знімався у фільмах «Чарльз на чолі» та «Беверлі-Хіллз 90210», а ще разом із Рівером Феніксом зʼявився у фільмі «Ніч із життя Джиммі Рірдона» у 1980-х та на початку 1990-х років. Але його великий прорив стався, коли актора взяли до «Друзів». Спочатку це був ситком, що потім перетворився на популярний серіал, який міг зібрати понад 50 млн глядачів у прямому етері. Ближче до кінця серіалу актори заробляли понад $1 млн за епізод.

У своїх мемуарах 2022 року «Друзі, коханки і велика халепа» Перрі розповів про свою життєву боротьбу із залежністю від алкоголю та опіоїдів. За його підрахунками, актор витратив понад $7 млн на те, щоб зав'язати, включаючи перебування кілька разів у реабілітаційному закладі. Зловживання психоактивними речовинами Перрі призвели до низки серйозних проблем зі здоров’ям, включаючи п’ятимісячну госпіталізацію у 2018 році після розриву товстої кишки. Тоді він був у передсмертному стані.

Нагадаємо, Метью Перрі знайшли мертвим 28 жовтня, коли він лежав на воді обличчям вниз у джакузі в його будинку в Лос-Анджелесі. Акторові було 54 роки. Офіційна причина смерті – гостра дія кетаміну. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: